Sandra Norman

Milja 1år 😘
I torsdags så var det dags för Milja att bli ett helt år gammal. Tiden har gått så fort fram känns det som, samtidigt som det känns som att hon alltid funnits bland oss. Hon har verkligen utvecklats till en sådan fin liten individ. En tjej som charmar de flesta, är go och pussas, har ett himla humör, bestämd och envis, helt orädd, en j*kel på att klättra överallt, snabb som blixten och Alfons största beundrare. Ja hon är så många saker den lilla damen, världens bästa tjej! ♥
 
På hennes födelsedag gjorde vi egentligen inget speciellt. Vi lämnade av Alfons på förskolan på morgon, sedan gick vi hem och jag blåste upp massa ballonger och gjorde i ordning för att försöka fota henne. Hon var såklart inte så intresserad av att stå och se söt ut där jag gjort det fint, så jag fick ta fram hennes första födelsedagspresent. Nämligen en gunghäst. Hon sken upp som en sol och plötsligt var hon betydligt lättare att fota - tillsammans med hästen såklart.
På eftermiddagen kom moster förbi, senare dök mormor upp och ganska direkt efter kom farfar och Haidie, och sist men inte minst så dök morfar Micke in också. Bjöd på kaffe och lite kakor och hade det trevligt bara.
Linus jobbade borta i Östersund hela dagen så han fick tyvärr inte träffa henne alls på 1årsdagen..
Gunghästen från oss har jag faktiskt köpt begagnad i återvinningstältet på ÅVC, sedan har jag spraymålat den med vintage Chalky spray, sedan har jag suttit och handmålat ansiktet etc på hästen. Innan var den träfärgad med ett liknande ansikte med i fulare färger. Jag är helt klart nöjd med förvandlingen 👌
 
På lördagen hade vi kalas här hemma för Milja så att även Linus och alla andra fick vara med och fira henne. Säger bara tur vi har stort kök med ett stort bord för nu slog vi rekord i detta kök iallafall. Dem som kom var gammelmorfar & Inger, farfar & Haidie, mormor & morfar Micke, moster Linnea, Thomas, Erika, Othilia & Cecilia - och jag och Linus då såklart. Senare under dagen kom även Inger, Mattias, William, Lykke, Ailin och Bella.
Vi bjöd på en choklad och banantårta och en "vanlig" tårta med marsan och hallon. Hade även bakat chokladmuffins med vit choklad, chokladcookies, snickerskakor och hallongrottor. Även om alla åt ganska mycket så blev det ändå kvar rätt mycket. Jag har en tendens att alltid göra för mycket, för jag är rädd för att ha för lite att bjuda på. Säkert många som känner igen sig i det 🙊
Jo jag hade bakat en sockerfri banan och chokladtårta också till våra barn, men Alfons är ju som han är, så det var bara Milja som åt av den tårta - gott verkade hon tycka att det var också.
Hon fick jätte fina presenter, blandannat en Wheely bug (från oss), en klänning, penngar, en Rubens barn docka, två pussel från Done by deer, vinterskor från Sorel, några aktivitetsleksaker med ljud och ljus etc.
Skulle vilja säga att det vart en riktigt bra dag 😊