Sandra Norman

Uppgradering i vardagsrummet
Förra månaden när vi var i Piteå på Öron, näsa, hals med Alfons så passade jag på att köpa lite nya grejer till vardagsrummet då jag kände att det behövde uppgraderas litegran - vi har ju haft i princip samma saker där sedan vi flyttade in med undantag för nått gardinbyte och nått kuddöverdrag. Så jag gick in på Rusta och köpte lite nya saker och jag är riktigt nöjd faktiskt.
 
Ungefär så här såg det ut innan 👇
Jag hittade ingen nyare bild. Men innan jag handlade hade vi vita gardiner som vi har på sommaren, och ett vitt runt vardagsrumsbord. Vi bytte även ut den ljusgråa kudden till stora gråa kuddar redan i förra vintern. Men det här är ju som ändå snarlikt. Nej vi har bytt matta också ser jag ju nu, den bytte vi i våras, och i samma veva köpte jag en taklampa.
 
Nu ser det ut så här 👇
Svårt att få ljuset och färgerna rätt när man fotar i motljus.
Vi har även en hörna med leksaker och böcker i rummet. Där hade jag tidigare grå mjuka lådor från H&M, nu har jag köpt stora korgar (på bilden är blomman i en liten "korg" - det stora korgarna är likadana) som sakerna är i så det ser lite snyggare ut i hörnan. Men böckerna är i fortfarande i en hård låda på hjul från Kids concept.
 
Jag är iallafall nöjd. Det känns mycket trevligare där inne, ger en mer inbjudande känsla. Ombonat helt enkelt - enda nackdelen är att det blev lite mörkare där inne, även mitt på dagen så känns det lite mörkt trots att vi nu har en taklampa och fortfarande har punktbelysning med hjälp av två golvlampor och en mindre lampa på byron. Det är ju höst nu så egentligen spelar det ingen roll, det är en mörkare årstid, men trist för barnen att leka i mörkret.