Sandra Norman

Lifeupdate
Hej alla trogna läsare, ser att det fortsätter titta in folk hela tiden trots den usla uppdateringen. Jag har många gånger tänkt att jag ska skriva, men det hamnar på hyllan och har låg prio helt enkelt.
Sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket känns det som, samtidigt som det har hänt en hel del egentligen.
 
Jag har hunnit skola in Milja på dagis (förskolan) och det flyttade jag bak en vecka så jag börade redan den 12 november istället för den 19e. Det har gått jätte bra ända från dag 1 och hon trivs jätte bra. Hon springer iväg direkt vid lämning, och vill inte följa med hem vid hämtning -  och det måste ju vara ett bra tecken. Fast nog hade ju mammahjärtat blivit lite gladade om hon kunde vinka hejdå iallafall 🙊 Men Alfons är på samma avdelning så hon har ju han med sig hela tiden, och han vinkar ju hejdå iallafall, och beklagar sig litegran när man går, och är glad när man kommer. Jag får vara nöjd med det.
 
Anledningen till att jag skolade in henne tidigare är för att jag har fått ett jobb. Det är bara ett litet jobb men få timmar, men jag tänker att det är bättre än ingenting och jag fortsätter såklart att leta efter andra jobb. Jag skrev även in mig som arbetssökande förra måndagen så jag hoppas på att kunna få något mer.
Jobbet jag fått är iallafall som flygplansstädare på flygplatsen, sedan kommer jag nog få städa på conti också - och där har jag ju varit förr så det blir nog inga problem. Jag gick utbildning i fredags på flygplatsen och igår hade jag min första dag - men det blev ingen städning då alla planen ställde in städet i sista minut för det var så lite passagerare. Jag stod bara på flyget och väntade och fick betalt, det är ju inte sämst det heller. Det blir nog bättre på fredag så jag har städ igen.
Vi har ju ingen snö än så många av tyskarna som skulle hit flyttade sin resa och därför behövdes inte planen städas av oss.
 
Mer då? Jo vi har haft höstblåsor, båda barnen, och jag. Det är en barnsjukdom men ändå lyckades jag få den. Alfons fick den först, men en lindrigare variant än förra året iallafall. Sedan fick Milja det och hon hade lindrigast av alla, man märkte knappt av det. Och sedan fick jag det. Mitt var väl också lindrigt egentligen - jag fick ont i halsen och vid senare koll med ficklampa så förstod jag varför. Jag hade trasiga blåsor i hela halsen som var svullna, blodiga och variga. Då förstod jag varför det gör så ont och svälja, och förstod hur Alfons har haft det och varför han inte velat äta alls.
Sedan fick jag blåsor i händerna, och på händerna och under fötterna och på fötterna. Det var inte så farligt egentligen, det gjorde lite ont att tvätta händerna och att bära saker, och vissa blåsor ömmade när jag gick. Men det gick ändå rätt fort över. Nu en vecka senare så har jag bara små märken där blåsorna har varit. Hoppas vi kan få hålla oss friska nu.
 
Igår julpyntade jag så att det är bortgjort så slipper jag stressa med det i helgen. Eftersom jag jobbar på fredag, och vi ska på julbord på lördag, sedan är det skyltsöndag på söndag. Då är det pyntningen klar och vi kan njuta utan att stressa.
 
Vi har även börjat göra i ordning Miljas rum på övervåningen. Lite fix kvar, och hon har inte så mycket saker, men det blir nog bra. Måste köpa en rullgardin innan vi kan flytta in sängen där. Ska se om jag kan hitta någon rullgardin på samhället.
En bild från typ 3-4 veckor sedan då vi faktiskt hade snö ett tag innan det regnade och tinade bort :)