Sandra Norman

Skotertur och pulkåkning
Nu har ännu en vecka och en helg passerat. Under veckan så har vi faktiskt inte gjort speciellt mycket. På torsdagen var vi och hälsade på min mamma och åt tårta eftersom hon fyllde 50 år.
På fredagen var vi ute med vagnen en stund och Alfons fick åka pulka och busa lite på gården. Under lördagen så for vi till Högås tillsammans med Linus pappa. Där skulle de skotta av taket på villavagnen och på tältet som skotrar och fyrhjulingen står i. Shit vad mycket snö det är iår!
 
Alfons var helt lyrisk när han först fick åka fyrhjuling några meter och sedan fick han sitta på skotern och åka lite med både farfar och pappa. Den lilla killen älskar verkligen att åka alla diverse fordon!
Milja hon fick också hänga med, men det blev ingen skotertur för henne då en skida till pulkan gick sönder - hon fick istället hänga i bärselen på min mage, men inte var hon ledsen för det. Hon sov större delen av tiden! Passade på att ta en "prommis" där med Milja i selen och Alfons bakom på sin pulka, och jises vilken dålig kondition jag har.
 
På lördag eftermiddagen blev vi bjuden på en grillmiddag av grannarna/vännerna. Och på kvällen så drog vi ett parti finans. Jag vann inte........