Sandra Norman

Ögoninflammation x2
Herregud så motigt det är nu på "sjuk"fronten. Först var det hösgblåsor, och förra veckan på torsdagen vart jag uppringd från dagis för att hämta Milja - som fått ögoninflammation. Det hade blossat upp i båda ögonen under dom 50 minuterna hon han vara på förskolan innan jag hämtade henne igen. Vi har gjort allt enligt 1177 med tvättning av händer hela tiden, rengöring av ögon mes ljummet vatten och bomullspads. Vi har bytt handduk, sängkläder och snutte varje dag men ändå ger det sig inte. Så igår var jag upp på sjukan med henne och träffade en läkare som skrev ut ögondroppar som även innejåller antibiotika, så nu ska hon inte smitta längre. Jag tycker redan hon blivit bättre i ögonen. Inte lika mycket klägg, mindre röd och mindre svullen. 

Ja vad tror ni händer idag då? Jo då får Alfons ögoninflammation också! 😖 Får man bli irriterad eller... än har han bara i ett öga, men han tycker det är jobbigare än Milja, och han gallskriker och panaikgråter när jag tvättar ögat - stackarn 😥 
Hoppas att hans inflammation släpper snabbare så dom får vara friska, och så dom båda får vara på förskolan igen. 

Eftersom man inte får vara på förskolan med inflammerade ögon så krånglar det till det för mig. Jag jobbar ju bara några timmar i veckan och då är man inte så sugen på att ringa och säga "eh du jag vabbar idag".
Igår fick min pappa komma hit och vara med Milja på morgon när jag jobbade, och igen på eftermiddagen när jag jobbade igen. Idag har Milja fått vara med min mamma när jag jobbade och på torsdag ska på både Alfons och Milja vara med Haidie när jag jobbar. På fredag är ju Linus hemma igen så då får dom vara med honom när jag jobbar. Fortsätter det här så får jag nog svårare att hitta barnvakt nästa vecka, folk tyck ju kanske inte det är så kul att barnvakta mina barn hela tiden 😂 Och det är svårare att få barnvakt till båda barnen, enklare att ställa upp med endast ett barn. Men jag förstår det samtidigt - både Alfons och Milja är väldigt enkla barn att vara med, var för sig. När det är båda samridigt är det svårare och jobbigare eftersom dom är olika, vill göra olika saker och dom "sammarbetar" när det gör saker de vet att dom inte får. 
Nä ni får helt enkelt hålla tummarna för att det går över snabbt, och att vi får hålla oss friska 😊❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress