Sandra Norman

Slutet av juli, början av augusti.
Hej! 😊 nu var det ett tag sen sist, som vanligt 🙈 jag löser med med en snabbupdate och en bildbomb - jag tror ni hänger med iallafall!

Sen sist så har vi fortsatt att njuta av semestern, badat i abborrträsk igen och även tillsammans med bästa vännerna/grannarna. Vi har hängt i Högås och chillat hemma. 

▪Linus har fyllt 32 år och vi firade honom här hemma med smörgåstårta, himelsk jordgubbstårta, presenter och gäster. Av oss fick han en Ryobi cirkelsåg och en hood tröja från sqrtn company (dom som gör Norrland kläder).
▪Vi har vart på Piteå havsbad och hälsat på Inger och Mattias + kidsen. Hängde vid deras husvagn en stund och badade i havet. Innan vi for hem vek vi förbi Fårön där min morfar stod med husvagnen. 
▪ Vi har vart en sväng till Umeå för att hälsa på barnens farmor och bonusfarfar. Hans även med ett stopp i Burträsk där Linus mormor och morfar bor. Där hade barnen kalaskul under deras äppelträd. Roligt att titta på och gott att smaka av, fast äpplerna var ganska sura. I umeå hann dom ävem med att träffa faster Lovisa och Fredrik och kusinerna Melvin och Tyra. 
▪ I Umeå så besökte vi Leos Lekland en dag, Big misstake då det inte fanns någon fungernade AC - luften stod helt still och alla barn + föräldrar var sjöblöta i svett! Vi fick även vänta 40 minuter på att få våran lunch, jag är med andra ord inte speciellt imponerad. 
▪ Vi besökte Umeå energicentrum med farmor och bonusfarfar. Fick se lite får, leka i deras lekpark och se diverse andra maskiner och vatten som Alfons tycker är spännande. 
▪ Vi har handlat färg för att måla våran toalett nere och våran tvättstuga. Det blir en tillfällig budgetrenovering. På toaletten kommer vi byta badrumsskåp och ev toalalettstol också. I tvättstugan ska vi sätta in en garderob, ta ut torkskåpet och sätta en bänkskiva över maskinerna. 
Milja har även tagit sina första steg, men än så föredrar hon att krypa - och det är vi föräldrar nöjda med eftersom balansen inte är så bra än ♡
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress