Sandra Norman

julafton 2017 🎄
På julafton så åt vi frukost hemma och seda  for vi till Pelle och Haidie där även Haidies son Danne var tillsammans med sin sambo Malin och deras tre barn. Och senare under dagen så kom Haidies syster med sin man och deras två barn. 
Vi hade en mycket trevlig dag och barnen uppförde sig bra. Alfons var inte på något toppen humör på eftermiddagen, ville inte äta ordentligt osv men det gick bra ändå. 
När tomten kom så klappade Alfons i händerna och när han for igen så vinkade han hejdå. 

Herregud så fina julklappar barnen fick, så glad och tacksam för alla generösa gidhjärtade människor som finns i våran närhet 😇❤

Juldagen spenderade vi eftermiddagen hemma hos min mamma och hennes man micke tillsammans med min morfar. Det var riktigt mysigt och även denna gång var barnen snälla och rätt lugna. Alfons tyckte dock att mammas hund Tyra var väldigt spännande, men samtidigt var han lite rädd för henne - men det beror nog på att hon är så stor, hon väger faktiskt 55kg. 
Även nu fick barnen jätte fina julklappar och även jag och Linus ♡ 
Min morfar och Milja ♡

Just nu i skrivande stund är vi i Umeå på besök hos Linus mamma och hennes man Anders. Även här har barnen fått jätte fina julklappar - jises vad mycket leksaker Alfons har fått 😲🎁