Sandra Norman

Påfyllning i garderoben
Nu har äntligen alla paket kommit fram med diverse kläder som jag beställt efter till Alfons.
Det första paketet var från Bonprix och innehöll egentligen inte speciellt snygga kläder, men tanken var att många av dem får hamna på dagis som extra kläder och som oömma kläder. Det hade också feeceoveraller för endast 99 kronor!? så jag var tvungen att beställa en till Alfons, den blir perfekt som sovoverall i vagnen till vintern :)
Det andra paketet kom från Ellos och i det var det inte heller sådär supersnygga kläder, men det var också tänkt som dagiskläder. Jag har ju gärna mycket vitt osv på Alfons och det vill jag inte ha på dagis, för då får vi inte behålla dom vita.
Och det sista paketet, det jag längtat mest efter var med kläder från Lindex som jag fyndade till 40% rabatt på ordinarie pris. Jag fick mest kläder för pengarna, och det snyggaste kläderna också. Jag tänkte köpa mer jeans till Alfons då jag älskar dem som är beby avdelningen på Lindex, vi har 4 olika par i storlek 80, men tyvärr var alla förutom en modell slut i storlek 86 - men det blev ju några nya byxor iallafall. Och en liten bebismössa :)
Nu behöver vi inte fylla på Alfons garderob på ett tag. Nästa inköp till Alfons blir vinteroverall, handskar, mössa och skor - men det tänkte jag vänta litegran med. Vi har ju ingen snö ännu, och skalkläderna, regnkläderna och diverse underställ räcker bra nu i höst :)