Sandra Norman

införskaffa AA-batterier
Haha sprang precis runt som en idiot här hemma och letade efter AA-batterier då babyvakten indikerade att det var slut ström. Tillslut lyckas jag skramla ihop några batterier från andra apparater. Jag byter batterier i delen som är bredvid alfons i vagnen, men det är samma sak. Plötsligt dör delen som jag har här inne - Typiskt att jag inte fattade att det var den, för den har uppladningsbara batterier i sig + laddare. Nu måste jag gå tillbaks med alla batterier jag skrammlat ihop. Steg 1 i morgon - Köpa AA-Batterier!
 
Det känns så magiskt, och nästan förbjudet att skriva eller ens uttala högt - Alfons har börjar sova ute i vagnen, och han kan sova upp mot 2,5h ensam.
Det har hållt i sig varje dag i över en veckas tid, ibland har det blivit så sent så jag har fått väcka honom. Det är verkligen någonting helt nytt eftersom Alfons aldrig har tyckt om att sova i vagnen när den står still. Så länge den rör sig och man går så har han accepterat det och sovit vidare, men direkt man stanna så vakna han (iallafall 95% av fallen).
Jag vet inte vad detta beror på. Om det är åldern, det faktum att vi bytt från liggdel till sittdel, han har åkpåsen att gossa i, det är mörkare, det är kallare ute? Ja jag har verkligen ingen aning, men jag är väldigt tacksam över det!
 
En gladare Alfons och en gladare mamma ♥
Och på fredag, då styr jag och Alfons kosan mot Umeå för en helg hos svärmor med familj.
Men Linus då? tänker ni. Ja han ska också vara där, men han jobbar i sundsvall i veckan så han kommer köra direkt från sundsvall till umeå. Jag känner mig faktiskt lite smått nervös då jag aldrig har kört så långt med Alfons helt själv. Har ju alltid varit någon mer i bilen, men nu kommer det endast vara vi två. Jag tror säkert att det kommer gå bra, om jag bara far på morgon så kommer nog Alfons kunna sova större delen av vägen :)