Sandra Norman

BM besök vecka 36 (35+3)
Idag har jag vart på det vanliga rutinbesöket hos barnmorskan och det gick riktigt bra tycker jag nog. 
Jag hade enbart ökat 1kg i vikt sen sist jag var där (14 dagar sedan), och jag brukar oftast ha ökat 2kg mellan varje besök, så det kändes faktiskt riktigt bra! Mitt sf-mått hade ökat 2cm som vanligt och jag ligger nu på 34 cm. Mitt blodtryck håller sig bra som vanligt och bebis hjärtljud låg mellan 150-160, dock beror det nog på att hon klämde mig så mycket på magen för att känna hur bebisen låg och då går hjärtljuden upp också. Men det var ju ungefär som det brukar. Och mitt socker som jag tagit i tre veckor såg bra ut och jag är godkänd, ingen diabetes och inget mer ultraljud. Jag ska slumpmässigt ta socker någon gång då och då tills nästa besök, och ser det bra ut så får jag lämna igen apparaten :) 
Jag passade även på att fråga om det är min lilla ansamling av vätska som gör att mina fingrar ömmar, speciellt på nätterna (ibland vaknar jag av smärta i fingrar och det känns som någon slagit en hammare rätt över knogarna), och det var precis som jag trodde, det är för att jag samlar vätska. Blir det värre så fanns det typ stödproteser att köpa på Apoteket, men om de inte blir värre så tyckte hon att jag kunde strunta i det eftersom jag är så långt in i graviditeten, så det är ju en onödig kostnad då det bara är några veckor kvar. 
Och eftersom jag inte visste vad jag var för blodgrupp så passade jag på att fråga det också, och jag var den vanligaste gruppen, nämligen A positiv
Dagsfärsk bild på kanonkulan ♥