Sandra Norman

Sömntutan

Oj vad alfons har sovit bra idag, och jag är så tacksam för det!
I förrgår så kunde jag verkligen inte somna, klockan var efter 04 när jag somnade och Alfons tyckte det var morgon kvart i tio så det vart inte så många timmar med sömn. Men igår så somnade Alfons klockan 23 och vaknade först klockan 05 för första amningen, det behövdes för min del!:)

Har varit ute på en rask promenad med vagnen också, och efter ett tag så somnade han med en bok i munnen (lillplutten, hihi) och sedan fortsatte han att sova

Funderar över om det är tänder på g.
Han har dreglat i fleera veckor se det är inget nytt, men sen en vecka tillbaks så har han börjat tugga på typ allt och gärna folks händer, och han biter riktigt hårt när han väl får chansen. Jag kan dock inte se eller känna några bissingar i hans mun än. Alfons har också alltid bajsat en gång i veckan, men nu har magen "rasat" verkar det som, han sket i lördags, igårkväll och imorse - kul info är att bajset imorse var typ som vatten och grönaktigt i färgen.
Och han har inte ätit något nytt utan helammas fortfarande, ingen ersättning och inga smakisar.. Tror ni de kan va nå tänder pågång?

Jag har också anmält oss till babyrytmik som drar igång den 12 september. Jag är rätt så taggad faktiskt, få komma ut och träffa andra vuxna, mammor med barn i liknande ålder och även för att få se hur alfons samspelar med andra bebisar. För än så länge är det ju mest äldre barn som han träffar. Så spännande :)