Sandra Norman

Bärsjal till Alfons
Eftersom Alfons inte riktigt tycker om att vara själv, och absolut inte vill ligga själv på kvällarna så måste man bära på honom för att han ska vara nöjd, vilket är väldigt påfrestande och man blir väldigt låst då man måste hålla honom med båda händerna. 
Det funkar ju just nu även om det är väldigt jobbigt. Måste något göras eller behöver någon hämtas så kan jag ju be Linus, men nästa vecka är jag ensam och kan inte få hjälp på samma sätt. För att underlätta så beställde jag efter en bärsjal igår. Och jag hoppas verkligen att den ska vara bra och fungera för mig och för Alfons. 
 
Det blev en Babylonia Tricot-Slen Eko, som ska kunna användas på nyfödda och upp tills barnet är 18 kilo tungt (jag tänker inte bära så länge). Det ska funka med flera olika bärpositioner och man ska kunna amma i den också. + att den är gjord i ekologisk bomull.
Jag hoppas verkligen att den kommer i början av nästa vecka så jag inte behöver vänta så himla länge, vore ju trevligt att han händerna fria om kvällarna. Men medans jag väntar på denna så hinner jag kolla upp olika knytningar man kan använda sig av. Det här är ju verkligen en helt ny värld för mig, men jag är positiv än så länge eftersom alla talar så gott om bärsjalar :)
 
Är det någon av mina läsare som har några erfarenheter att dela med sig av?