Sandra Norman

kalas och flyttpirr
Igår fyllde min lilla morfar hela 77 år, så det blev såklart en sväng till Näverliden för tårta, presenter och firande av födelsedagsbarnet (säger man födelsedagsbarn när man är så gammal?). Var iallafall jätte mysigt, och eftersom solen låg på och ingen snö har dykt upp ännu så kunde vi sitta ute på den inglasade altanen och fika :) 
Och väl tillbaks i Arvidsjaur så hann jag snabb träffa min lillebror så han fick sina presenter som var från hans 11-årsdag som var i Maj (inte vart till pappa och hälsat på någonting). Men nu fick han iallafall sina saker. Hoppas det inte dröjer lika länge när de ska lämnas julklappar. 
 
Och idag då? Jo nu har jag börjat packa lite saker i köket eftersom vi ska få nycklarna till huset imorgon eftermiddag, och alla grejer som är i skåpen måste inte finnas för att jag ska kunna laga mat och fungera i min vardag. Så första lådan som packades blev endast med mina muminsaker. Alla skålar, fat, glas och såklart alla min kära muminmuggar! Och eftersom vi ska vara i huset och måla osv så klurade jag till och fyllde låda nummer 2 med Tassimo-maskinen och alla kapslar så kan man ta sig en kaffekopp när man är där. (fiffigt Sandra).
Börjar iallafall komma någonstans i min samling så himla roligt :)