Sandra Norman

utförsäkrad?
Haft ett litet möte med Trr idag på förmiddagen. För dom som inte vet vad det är, så heter det Trygghetsrådet och är något jag har rätt till genom en försäkring min föredetta arbetsgivare har betalat. 
Det är bland annat dem som har betalat mitt körkort. Så det är en otroligt bra förmån :) 
Alltid lika trevligt att ha kontakt med dem, så otroligt trevliga och generösa. 
 
Började däremot titta på min inloggning hos Unionens a-kassa och hade fått ett meddelande som jag inte riktigt förstår. Det stod bland annat att jag håller på att bli utförsäkrad, jag uppfyller inte ett nytt arbetsvilkor och har därför inte rätt till nya ersättningsdagar?! Men jag får ju inte mina pengar från a-kassan för tillfället, jag får ju pengar från Försäkringskassan i och med att jag är under 24 år, så jag är inskriven i jobbgaranti för ungdommar. Känner mig väldigt förvirrad, är detta något jag ska vara orolig över eller bara strunta i? anyone?
 
Jag har ju iallafall skrivit på ett nytt anställningsavtal hos A-städ så jag har mina 50% fram till April iallafall, så det gör ju att det känns lite tryggare. Och idag har jag sökt ett jobb som jag verkligen vill ha, så jag håller alla tummar och tår på att jag iallafall får komma på en anställningsintervju. 
Nä fy, den här jobbsökarjungeln är inte speciellt rolig, särskillt inte när man är ung och utan en relevant utbildning. De flesta jobb kräver erfarenhet, men hur ska man få erfarenhet om ingen vågar anställa en? usch på detta...