Sandra Norman

Snart återgår jag till "vardag".
Nu är det bara 2,5 dag kvar på Transportstyrelsen innan jag lämnar Arjeplog för att vara i Arvidsjaur på heltid, gud så skönt måste jag säga!
Det är absolut inget fel på jobbet, jag misstrivs inte där och jag känner mig bra bemött av kollegor etc.
Men jag trivs verkligen inte i Arjeplog, och jag trivs verkligen inte där jag bor om veckorna. Jag avskyr att bo i en källare, att inte ha tillgång till internet på datorn, att inte kunna se någonting på tv om jag vill det. Att inte kunna äta kall frukt eftersom det saknas kyl. Att inte kunna tex poppa popcorn eftersom det saknas Micro.
Nä jag trivs verkligen inte med bostaden (hyresvärdarna är det dock inget fel på!) och jag trivs inte i kommunen, och det är ensamt när man inte känner någon.
 
Tack och lov så ska jag bara sova en natt till i källaren i den hemska sängen, sen får jag ta hem alla mina saker igen och börja sova i min egna säng! Kanske man kan få sova en hel natt utan att vakna hela tiden. Jag jobbar på Måndag också, men då slipper jag sova här, då kan jag köra hit på morgon, och hem på eftermiddagen :)
 
Det låter kanske lite hemskt men jag tycker det ska bli skönt att få komma hem igen. Kanske inte så skönt att vara "göra lös" om dagarna, men det är guld värt att då fara på hemorten, och att slippa leva i en väska.
 
Jag tror inte jag kommer vara helt utan sysselsättning nu i höst och i vinter i alla fall. Det är ändå ganska mycket som händer, men inte så jätte mycket som jag kan berätta om än. Men det kommer senare.
 
Nu ska jag sluta gnälla, hoppas att huvudvärken går över och hoppas att dagen springen förbi så det blir helg!