Sandra Norman

Jäkla skit - sveda under armen!
Typiskt alltså, vet inte vad mer jag ska säga. Aj kanske också är passande!
Igår efter att jag duschat och torkat mig så tänkte jag att jag skulle köra en vända med Absolut Torr. 
Så jag tog fram och gjorde iordning duttflaskan och sedan applicerade jag det i mina armhålor. Det gick superbra och allt men någon gång inatt (just när jag somnat/höll å somna) började det småklia under armarna, men jag brydde mig inte mer om det, men det skulle jag ha gjort! När Tommy väkte mig imorse så hade jag skiiita ont under armarna, det sved och ömmade och var till och med uppsvullen och röd. 
Jag fattar inte?! Jag måste ju ha fått en allergisk rekation eller dylikt, men kan inte förstå varför. Jag har ju använt Absolut torr förrut utan problem. 
Det är redan mycket bättre men inte helt normalt där under. Först gick jag runt typ en timme? med våtservetter under armarna, sedan smörjde jag in mig med Helosan salva, men läste i bipacksedeln att man kan smörja med receptfri kortisonsalva om svedan inte ger sig. Så nu går jag runt med ett lager Hydrokortison i armhålorna! otuuur.
 
Enda skillnaden på gångerna jag använt är att jag tidigare använt den nya Absolut torr som är våtservetter. Denna gång använde jag flaskan med duttkork som funnits lite längre. Inte för att jag förstår vad det ska vara för skilland? Samma produkt ju, fast i en annan utstyrsel.