Sandra Norman

singing that melodi.
 Hejhej på er alla där ute. Idag är det en #hatarmåndagar dag igen, men det är ju måndag en dag i veckan så det är ju bara att ta det då. Men jag kan ju med häpnad säga att denna måndag vart riktigt bra!
Jag har inte försovt mig, kom i tid till Arjeplog, bara pratat med trevligt folk osv. 
Och jag kan även berätta att renoveringen av min nya lägenhet är klar! Känns helt underbart ♥
Mailade till Jonny imorse (han som sköter renoveringar åt a-hem) och toaletten var helt klar och alla tapeter var uppe på väggarna så det är klart när jag flyttar in till helgen. Så imorgon ska mamma kvittera ut nycklarna till mig så jag kan flytta in redan på fredag när jag kommer hem från arjeplog. Awesome!
 
Sen kan det ju vara så också att jag har bland det bästa kompisarna man kan ha (måste få skryta litegran), Är ju så att jag i princip "fått" min mamma gamla passat. Och den är inte städad på typ två år, full med hundhår efter Tyra plus att det var massa klister och skit på den efter dekaler som suttit på rutan. Och igår så bytte jag bil med linus, men bara denna vecka då såklart. Så jag tog hans passat till Arjeplog så tog han och Johannes min passat till älvsbyn. Och gues what? Dom har tvättat hela bilen, tagit bort all klister skit, och städat hela bilen invändigt. Hur rackarns snällt är inte det då? Så det gjorde ju denna dag tusen gånger bättre! Gullungar :)
 
Vad mer då? Ska jag berätta om min helg eller? För den har jag verkligen blandade känslor för. Fredag packade jag lite i lägenheten och sen var jag med Anna en stund på kvällen, kollade på Kenny Starfighter och garvade med en massa torrkött! Men lördagen?, Där packade jag också som en idiot i lägenheten, och sedan på kvällen blev jag bjuden på grillat, vilket resulterade i lite alkohol. Och med lite så är det en underdrift. Jag vart full som en jävla kyckling! Det är rent så jag skämms, så krogen varade kanske 20 minuter? sedan var det jag och buskarna, och större delen av natten spenderade jag inne med Herr Gustavsberg
Och igår var jag döende, fick nästan självmordstankar. Inte nog med att man skämdes och hade ångest, det kändes som att huvudet skulle explodera och ramla av. Men efter många om och men blev jag väl så gott som människa igen. Så packade ännu lite mer på kvällen och körden någon tvättmaskin. 
Så nästan hela lägenheten är nerpackad och klar för förflyttning. 
Men man brukar ju säga "Är huvve dumt får kroppen lida" och visst ligger sanning i de orden.