Sandra Norman

morgondopp
Ska jag berätta någonting om helgern för er? Vet inte direkt om någon känner sig nyfiken och jag kan inte heller påstå att det hände så himla mycket faktiskt. 
Fredag bakade jag tårtorna, jag gjorde bottnar och fyllde dem, sedan dekorerade jag dem på morgonen dagen efter. Mer än så var det inte fredag. På lördagen efter tårtorna och en dusch så satt jag utanför linus mest hela dagen och fikade tårta, surrade med folk osv. På kvällen så grillade vi (super gott) och sedan började intaget av alkoholhaltiga drycker. Det dök upp mer och mer folk och det slutade med att vi hade en liten brasa i grillen på gården som folk satt runt om, pratade, drack och njöt av gammal 80tals musik. Trevligt värre. 
Avslutade kvällen med ett nattdop i arvidsjaursjön med linus (största badkrukan ever!), Manuel, Johannes och Linda. Det var riktigt najs då det var soluppgång och fruktansvärt varmt i vattnet, varmare än i luften faktiskt då det var en trevlig "dimma/dis" ovanför vattenytan! :) 
 
Och söndagen då? Bakis som en räka, pizza på tre kronor, inhandling av dasspapper och sedan försvann strömmen och var borta i ca 3 timmar. Efter det så betalades räkningar, tvättmaskiner kördes och sedan var dagen+kvällen över och det var dags att sova för att orka kliva upp å köra åt arjeplog. 
 
Bild jag stal som Manuel tog efter att han klivit upp ur vattnet och vi andra var kvar. Ni kan ju gissa hur härligt det var :) 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress