Sandra Norman

Mar. 27, 2013
Haft verken från helvetet idag och inatt, och ni tjejer där ute vet nog precis vad jag pratar om.
Den där veckan man har en gång i månaden.
Inatt vaknade jag av smärtona, gick till köket och skulle ta en ipren, kände mig svimfärdig så det slutade med att jag låg på köksgolvet och vred mig i smärtor. Tillslut tog jag mig upp för att ta min ipren. Vetekudden hamnade också i micron, hjälpte lite så jag fick sova men kan inte påstå att det var skönhetssömn med tanke på min höga feber.
Dyngsur i svett när jag vaknade och sedan har jag pendlat mellan att svettas och frysa hela dagen. Ett så stort problem att jag var tvungen gå hem från jobbet, men jag tror det är bättre imårrn, hur som helst ska jag tvinga mig dit, jag slutar ändå kvart över tolv! :)
så nu på kvällskvisten har jag roat med mig med att tvätta, hämta upp skoterjacka och planterat om mina blommor.
 
 
Hur som hellst är inte detta alla mina blommor, bara planterat om dom såg ledsna ut, två nya och bytt kruka på dom som hade fula, så nu hoppas jag att det kommer leva länge, lyckligt och att dom ser fina ut!
köpte mig även ett par skoterskor igår, blir svårare och svårare med åren att låna av folk så nu fick de bli ett par fxr skor för 1200 och fick mig nya fxr skoterhandskar av tommy idag! nu är jag redo för en smärtfri och trevlig påsk i forsnäs! :) ♥