Sandra Norman

glömde jag berätta?
Glömde jag berätta att vi fick trean här nedanför? jag fick beskedet igår och jises om jag är en nöjd tjej! (: och på fredag ska jag upp och skriva kontrakt och säga upp kontraktet på denna så vi kan flytta in redan första november, tidigare än väntat men det gör mig absolut ingenting! Är så sjukt glad över att vi fått den, och de bästa med allt är plocka ner allt jag äger i kartonger och sedan få packa upp dem på nytt, jag får alltså inreda igen från början, fast med samma saker! men det är lättare att inreda ett tomt rum än att ändra i ett färdigt, enligt min mening iallafall! (:

och var även och klippte mig idag, men blev inte mern att toppa då ja inte kan ha kortare så länge jag har den här kroppen. Imorgon ska jag försöka få min mammi att färga håret på mig så jag slipper denna hemska utväxt! Och sedan hinna träffa mkn viktcoatch för å köpa mer föda, haha! :)
Ich lördag blir det skellefteå för shopping! vänner som föder år och bäata vänen föder snart så måste köpa en present :) och jag behöver nya brallor och skor! Sen kanske man hittar nå fint till lägenheten också!