Sandra Norman

suck och stön..
pjuh! Det är verkligen inte som man föreställer sig det här med att flytta. Det alltid jobbigare än vad jag minns det och då har jag bott på över 20 ställen och är ynka 20 nyfyllda år, vilket resulterar i att jag är en veteran på detta och borde veta vad det innebär men tydligen inte! Här sitter jag och är slut efter allt packande jag hunnit med och då är inte ens hälften ner packat och nedburet. nej inte ens köket har kag lyckats få ner i lådor. Men nu har jag slut lådor så jag får vänta tills imorgon då jag kan bära ner dom och packa upp direkt så lådorna blir lediga igen!
 
Löningen kom igår också, men märks det på mitt konto just nu? Nä inte direkt, det kom in 5 siffrigt och det som är kvar är 1300? det är som ett studiebidrag. JIPPIE! Och då var det ändå en "bra" månad lönemässigt men det är inte så mycket kvar som sagt, och det är en hel månad till nästa lön. 
Hur tusan har jag tänkt mig att detta ska fungera? :s
I och för sig så kom det ju utgifter utöver det vanliga bland annat denna dator som jag köpte för två veckor sen som jag betalade idag, typ 5400? eller nå sånt.. huvva, och sedan kommer ikea räkningen snart på 4000
 
Livet är allt roligt ibland va? Utgifter, krav och press. Aldrig en lugnt skön stund i mer än 30 min.. haha va gnällig jag låter! :) 
Nä nu ska jag ta min sista kartong och packa allt löst småpjaffs i teverummet och sedan ska jag kolsyra lite vatten, göra mig i ordning, lägga mig i sängen och glo på skilda världar för flyttandet fortsätter kl tio imorgonbitti!
 
over and out