Sandra Norman

Den kommande helgen
HELG! Eller ja om drygt 30 minuter för att vara korrekt, men jag ska inte vara inloggad iallafall, men tio över fem får jag gå hem! Eller ja nu ljög jag, ja lär garanterat inte gå hem.
Ikväll blir det iallafall att äta griilat. Det blir karre och potatisgratäng! Man måste ju ta för sig lite god mat nu innan hårdbantningen och livsstilsbytet kommer igång. Vilket det gör på måndag!

Så grillat ikväll, och bara ta det lugnt antar jag. Sedan på lördag ska man väl gå en sväng på marknaden sen skulle väl pappa och anita och lillebror kika förbi från boliden så då får jag träffa Anton iallafall! Får se om morfar skule titta upp i lägenheten och se hur vi fått till det.
Sen Lördag ska vi nog till Luleå eftersom min underbara karl lyckats knäcka displayen på sin mobil när han typ lyfte nån skoter? Så blir att lämna in den för lagning och passa på att springa in på jysk och testa en säng jag är lite sugen på. Undra vad den kan kosta på avbetalning :s

Jag är lite skeptisk mot avbetalning. Jag har sett hur det gått för så pass många så jag sparar alltid pengarna så jag kan betala allting direkt. Därför jag inte får mig min nya säng och min nya mobil eftersom jag måste spara pengar till vår semester i sommar. Men om man kanske skulle tagit sängen där iallafall om den är skön, eftersom den vi har nu står på pallar och är liten och väldigt obekväm då man är två, man får lite ont i ryggen av att sova och det är ju inte så trevligt, eller hur? Ne jag tänkte väl det

Nu ska jag sluta skriva en massa strunt här, jag tror inte det finns en människa som bryr sig iallafall! Men far vi till luleå så kan jag tala om at jag måste få äta på Max en sista gång innan jag byter livsstil, då är jag redo för det! Då¨ska jag ändra på mitt liv och mitt utseende och få tillbaka min självkänsla och förtroden!