Sandra Norman

Trevlig helg
Idag är det fredag och vad innebär det? Jo att ännu en arbetsvecka har gått och att det snart är helg och man får vara ledig och bara göra det man känner för, awsome!
Idag är också sista dagen som vi slutar 16:11, från och med måndag går vi tillbaks på det vanliga schemat som är 08.00-17.11 ganska trist men ändå skönt med den utloggade timmen igen så man kan läsa mer om saker man är osäkra på, så det är ju ett plus i kanten. Men kommer nog bli tungt att gå tillbaks till att jobba till fem, men det klarar vi!
 
Det är även min 6e dag på ren cambridge kur och jag måste säga att det går riktigt bra! Jag är inte lika matfixerad (fast självklart smått sugen ibland) men jag är inte direkt sugen på någonting längre och det ju skönt. Och jag går inte runt och är hungrig längre så detta måste jag ju bara klara!
Det syns inte så mycket på mig (ingenting alls tror jag) och vågen har inte flyttat sig mycket, men blir mer spännande imorgon och se när jag ska måtta mig, om det låstnat några centimeter (förhoppningsvis) annars fortsätter jag!
 
Igår var jag även ute och promenderade med Anna i nästan två timmar! Shit vad vi gick och idag känner jag det faktiskt. Först och främst i fötterna så jag är svullen och har blåsor på "trampdynorna" och runt hälen men det är just för att jag gick runt i snegådda uggs men annars känner jag lite i mina lårmuscler.
Måste verkligen börja komma igång och få upp nå kondition så man orkar jobbai gen som vi gjorde för 2-3 år sen. Är skönt när man kommer in i det rutinerna! Och det är ju bara ett fett plus i kanten att träna fysiskt också! :)
 
Ha en trevlig helg alla, för nu ska jag snart logga in i telefonen igen! :)