Sandra Norman

Welcome home honey!
woho, jag blev inte ensam hela midsommar, tvärtom! (:
Pappa ringde Torsdag och sa att dom skulle komma med husvagnen och stå på arvidsjaurs camping! Blev genast lite gladare då jag skulle få träffa lillebror, det händer ju inte så ofta men jag tycker verkligen om att träffa honom och se hur det går för honom och hans utveckling, och framsteg kan jag själv se, jag som inte träffar honom varje dag!
Så dom blev i Arvidsjaur till Lördag, och då när dom skulle hem så bestämde jag mig för att följa med dem, och påvägen tyckte lilllebror att nej, vi är inte klara! Så vi svängde in och ställde oss på Österjörns camping. Och där står dem ännu, men jag åkte in typ halv sex, sex imorse till Boliden med pappa för han skull jobba och jag hade tänkt ta bussen in till stan som går på typ en timme. Handla lite kläder och så och sen hem till Arvidsjaur och städa och tvätta och sånt som man måste men som suger!
Idag kommer iallafall min älskling hem! Så jag har saknat dig tommy, och gör ännu! Usch vad det suger att du jobbar så långt bort! Men inatt kommer du :) ♥

Hoppas att jag hittar mycket användbara saker i stan och att jag inte får de allt för tråkigt, är ju trots allt själv på min shopping runda idag! Har jag inte vart på väldigt länge!