Sandra Norman

jag har en åsikt.tror ni på spöken? eller andar? andar kanske är mer troligt va..
ska jag säga vad jag tror, ja det är ju att jag tror stenhårt på att det finns andar. Brukar kolla på Ghost hunters på söndagar där en grupp som heter TAPS får veta att ett ställe är hemsökt och dom går far dit och sätter upp utrustning bla värmekamror och en mätare som mäter om det är något som kan tänkas vara paranormal aktivitet och EVPmätare som mäter ljud som örat inte själv kan höra och värme kamror m.m. och släcker ner hela huset och sen går dom runt och tittar själva och provoserar m.m.
Sedan efter natten då dom packat ihop all sin utrustning så sätter dom sig och kollar igen allt material och det som verkligen inte går att förklara och det finns ingen logisk förklaring visar dom för personen som bet dem komma och utreda.
Jag tror stenhårt på andevärlden men jag vet inte om jag tror på att en ande eller en själv kan fastna mellan två världar, så som på bla film. Det tror jag nästan är påhitt, samma sak med att dom ska gå geneom ett ljus?

Men har ni någon gång själv känt att när ni går i närheten av ett hus, eller i ett visst rum att det är en dålig känsla där lixom. Som att man är ovälkomen eller att det har hänt något där. Så som det käns då man går in i ett rum där två stycken just har haft ett rejält bråk. Har någon upplevt det någon gång? Jag själv har gjort det med hus och ett speciellt i ett rum hemma hos min morfar.

Bara gemnom att se på ghost hunters gör att jag tror på det ännu mera för det är så konkreta bevis! Det är inte som att sitta och titta på Det okända där dom går runt och säger att det är dåliga vibbar m.m. för det kan dom inte bevisa. Där är det konkreta äkta bevis och dom som är spök jägarna tror ju faktiskt inte heller på spöken. Dom går in i husen och får veta det som hänt och tror inte alls att det finns någon slags ande aktivitet där. Det får dom avgör först efteråt.

Jag tror på andar, det är nästan så att jag vet att dom finns där. Och i huset där pappa bor har jag egna personliga upplevelser. Vad tror ni? Finns det andar?

Jag rekomenderar er då att titta på Ghost hunters! Det går på Söndagar kl 23.00 på tv4+