Sandra Norman

Varmt väder och svalkande bad
Ingen har väl missat värmeböljan som är i Sverige nu, många dagar är det varmare här än vad det är utomlands, tex spanien. Men luften står som helt still, snacka om att det är varmt och kvavt - riktigt jobbigt ibland även om man inte ska klaga. 
Hur som, så badade vi lite i veckan i Högås på stranden tillsammans med barnens moster som kom upp till stugan - hon ville hinna spendera lite tid med barnen innan hon skulle dra på sin semester till sundsvall och sedan åland. Är så tacksam över att ha Linnea som lillasyster och att mina barn får ha henne som moster - hon är så närvarande och omtänksam, ställer upp direkt hon kan och ungarna älskar henne. Vi har tur som har henne ♡
10 månader! 🎈
Nu har Milja blivit 10 månader. Jag tror jag skriver det hela tiden, men gud vad tiden springen fram! 😱 Känns inte alls som att jag hinner med, och min lilla tjej börjar bli en större tjej. 

Hon har så mycket vilja den här damen, ett glatt humör men kan visst vara grinig och arg också. Hon tycker om typ alla och är sällan rädd för andra personer. Nu kan hon stå några sekunder åt gången utan stöd och jag tror inte det är så långt bort innan hon börjar försöka gå själv - hon vandrar helt obehindrat mellan möbler och nu har hon lärt sig klättra. Det började med en soffa i Högås och fortsatte hemma med Alfons lilla stol i vardagsrummet och även upp på tv-bänken. Hon kryper hela tiden och har nästan helt slutat att hasa/dra sig fram. Hon sover i sin egna spjälsäng nästan hela nätterna och äter oftast bara en flaska ersättning på natten. Hon äter burkmat men även mycket av det vi äter, det mesta går ner faktiskt. Hon älskar jordgubbar 🍓 
På tisdag har vi tid på bvc för vägning och mätning, blir spännande att se hur det ser ut på den fronten, hon är ju inte jätte stor vår lilla dam. Vi håller på att gå över till storlek 74 i kläder nu, men alla bodys i 68 passar forfarande och även leggings - klänningar och pyjamasar har hon dock haft i 74 ett tag nu. Storlek 4 på blöjor. 
Hon verkligen älskar att bada - hon badar med Alfons varje kväll i badkarer och plaskar glatt när hon får bada i pool utomhus, i bassäng eller i sjön. Ingen badkruka här inte 🏊‍♀️😍

Snabbuppdatering och bildbomd
Nu har det vart riktigt dåligt med j
uppdatering här, skärpning Sandra!
Jag gör en snabb redogörelse och bildbombar så är vi snabbt ikapp, deal 🙈😊

● Vi har varit ute på våran första cykelrur för i sommar och invigt den nya cykelvagnen.
● Vi har varit ute massor och busat och hoppat studsmatta.
● Vi har badat i bassäng för första gången för båda barnen. Det blev ett dopp i relaxen med moster på hotell laponia.
● Vi har vart på Lets go Arvidsjaur och sett Watercross SM
● Jag har vart på klassträff - nämligen 10 år sedan jag gick ut 9an. Efter det gjorde jag min första utgång på 3 år. Roligt nanting!
● Vi har varit på utebadet i abborrträsk. En gång med moster och en gång med pappa Linus. 
● Vi har vart på Lycksele djurpark och tittat på alla djuren med barnen - på en av det varmaste dagarna såklart!
● Vi har vart i Högås och vart med i fisketävlingen och vart med på fiskefesten en stund på kvällen. 
● Vi har varit uppe med min pappa+fru & min lillebror i högås för att fiska litegran. Det var dock endast min pappa som fick fisk - en abborre och en öring.
● Vi har börjat måla på huset igen, vi hann nämligen inte klart allt förra sommaren. Det äe litegran på baksidan kvar och runt ytterdörren. 
● Vi (läs linus) har köpt massor med virke, spånskivor, isolering, klickgolv etc för att renovera/förbättra stugan i Högås som vi ska ta över. 

Ja vi har säkert hittat på fler saker men mer än så kom jag inte på just nu 🙈 Jo Linus har ju semester nu och är inne på sin andra vecka. Vi har vart i Luleå med moster för 2 veckor sedan och igår var vi en sväng till Luleå igen eftersom vi skulle till Älvsbyn och hämta ett golv. Idag har vi vart i Högås hela dagen och grillats av solen. Barnen har badat massor, jag har svettats och Linus har flyttat på ytterdörren i stugan.