Sandra Norman

Skotertur och pulkåkning
Nu har ännu en vecka och en helg passerat. Under veckan så har vi faktiskt inte gjort speciellt mycket. På torsdagen var vi och hälsade på min mamma och åt tårta eftersom hon fyllde 50 år.
På fredagen var vi ute med vagnen en stund och Alfons fick åka pulka och busa lite på gården. Under lördagen så for vi till Högås tillsammans med Linus pappa. Där skulle de skotta av taket på villavagnen och på tältet som skotrar och fyrhjulingen står i. Shit vad mycket snö det är iår!
 
Alfons var helt lyrisk när han först fick åka fyrhjuling några meter och sedan fick han sitta på skotern och åka lite med både farfar och pappa. Den lilla killen älskar verkligen att åka alla diverse fordon!
Milja hon fick också hänga med, men det blev ingen skotertur för henne då en skida till pulkan gick sönder - hon fick istället hänga i bärselen på min mage, men inte var hon ledsen för det. Hon sov större delen av tiden! Passade på att ta en "prommis" där med Milja i selen och Alfons bakom på sin pulka, och jises vilken dålig kondition jag har.
 
På lördag eftermiddagen blev vi bjuden på en grillmiddag av grannarna/vännerna. Och på kvällen så drog vi ett parti finans. Jag vann inte........
 
4 månader!
Den 20e blev Milja fyra månader! stoppa tiden ett slag tack.
Vi hade ett besök på bvc förra veckan och då vägde damen 6360g och var 63cm lång, så än är hon en liten tjej.
Vi har precis börjat helt med storlek 62 på kläderna och förra veckan så köpte vi blöjor i storlek 3.
Och såhär blev fyra månadersbilen, 4an är gjord av snö.
På besök i Piteå
I fredaga så packade vi in familjen i bilen och styrde mot Piteå och Rosvik. Vi tänkte nämligen spendera dagen och natten hos Jessica med familj. Så trevligt att ses ibland och passa på nu innan hennes bebis kommer :)
Jag fick känna på bebismage, hon fick mysa med min bebis och Alfons och Aaron fick leka tillsammans. 
Ganska fantastiskt att skaffa barn samtidigt som sina kompisar, då man kan umgås med dem man tycker om och 
barnen kan leka med varandra :) 
Mellan Alfons och Aaron är det 8 månader och mellan Milja och bebisen i magen blir det 6 månader 😊👌
Nästa gång vi ses har nog lillbebisen i magen tittat ut 😍