Sandra Norman

Påsken 2018
Vilken påsk vi har haft - får jag börja med att nämna vädret. Hur bra väder har det inte varit? 😍 Strålande sol från det tidiga timmarna till sena kvällen. Det har varit riktigt varmt och skönt!
 
Vi var i Högås torsdag till söndag, men bara över dagarna då såklart. 
Skärotorsdag var vi upp och lämnade ved i kåtan och grillade lite korv, och körde lite efter leden för att kolla läget och för att söva Milja. 
Långfredagen var det pimpeltävling och vi var på sjön och pimplade. Det gick inte vidare för min egen del, inte ett enda napp. Efter pimpeltävlingen var det dags för tipsrunda och prisutdelning - men den var jag inte närvarande på. Milja sov i babyskyddet i skoterpulkan och Alfons sov i mitt knä, så jag kunde inte resa mig upp. Men Svärfar vann både fisketävlingen och tipsrundan och Linus kom faktiskt 2a i tipsrundan 👏
Efteråt så åt vi varma mackor i kåten och myste på. 
Påskafton var vi upp till Hornliden och solade, åt god mat, lekte och surrade. En riktigt bra dag, varmt och skönt!
Påskdagen så var vi upp och var ut på isen för att pimpla, även denna dag var det stendött utan något napp. Avslutade med korvgrillning i kåtan. 
Ni som vet, ni vet. Man hör ju hur underbart det var, just det här vädret vill man ju önska sig till varenda påsk. Nu kommer en bildbomb!
Och på måndagen/annandag påsk stannade vi hemma, städade och sedan skottades eldstadet på baksidan fram. Och det var snö kan jag lova! Sedan satt vi på baksidan och grillade lite korv. På eftermiddagen så kom min morfar och hans Inger på middag, och på kvällen så åkte Linus iväg på jobbvecka. 
Här kommer bilder från baksidan. Notera hur mycket snö det är 😮
Om någon undrar över liggdelen som är på ett renskinn så sov milja där i. Hon hade somnat i vagnen när jag drog alfons i pulkan, sedan blev alfons så trött att han skulle sova, så jag knäppte lös miljas del och lade henne på renskinnet i snön och Alfons i vagnen på framsidan. 
Såklart skulle ju båda kunna sova i vagnen samtidigt, men Milja sover ju allt från 20 minuter till 2h och när hon vaknar så skriker hon - om hon skulle vakna just när alfons somna skulle han mest troligt vakna och vara omöjlig att söva om. Så enklare att separera på dem 😊
EVELINA

Låter verkligen som en lyckad påsk! Vi hade också underbart väder, det gör inget att det är så vintrigt när solen skiner så där underbart och man kan vara ute och njuta :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress