Sandra Norman

"ny" skötväska
När vi väntade Alfons så köpte vi en mörkgrå skötväska av märket Babymel, och både jag och Linus har verkligen tyckt om den. Den har vart neutral så Linus kan bära den utan att den ska kännas "tjejig" och den har vart stor så vi har rymt mycket i väskan, speciellt då Alfons var bebis.
 
Men sen Alfons blev större har väskan känts mindre. Det kan ju säkert bero på att blöjorna blir större, extrakläderna är större och det behövs alltid någon form av leksak i väskan - alla har ju inte leksaker hemma eller när man är ute och fikar tillexempel.
Jag har pågrund av "platsbristen" velat ha en ny skötväska länge, men inte känt att det är nödvändigt eftersom vi har en, och dom är inte direkt gratid att köpa. Men i söndags kom det ut en Elodie details skötväska på en köp och sälj sida här i Arvidsjaur så jag slog till och köpte den.
 
Än har jag ju inte fått testa den med grejer för två barn, men jag är så nöjd då den är mycket större, och den har så mycket fack inuti - vilket gör det så mycket enklare att hitta åt diverse saker i väskan. I den gamla väskan låg lite i facken men det mesta var i en röra mitt i det stora facket, många gånger har man fått tömma halva väskan för att komma åt det man vill ha på botten.
Det här är den gamla trotjänaren ↑
 
Och här har ni den nya väskan.↓
Den är inte riktigt lika neutral, och passar inte med vagnens färger. Men den är så himla bra iallafall. Och vi kommer nog inte ha några problem alls med att trycka in mer extrakläder och blöjor för ytterligare ett barn.
Vad har ni andra mammor där ute för skötväskor? Är ni nöjda med dem?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress