Sandra Norman

Förberedelse av BB-väskan och gissningar
Efter besöket hos barnmorskan förra veckan där jag fick papper om födelseplan och nummer till förlossning osv så kändes det mer verkligt att det faktiskt inte är så himla långt kvar till våran kommande förlossning.
Jag har ännu inte packat BB-väskan och har inte känt något stress över det heller - men det kanske är för att jag ställt in mig på att gå över tiden.
 
Nu har jag iallafall skrivit en liten lista med saker vi ska ha med oss, och jag har tagit fram rätt mycket av sakerna och lagt det i soffan på övervåningen. Bebisens grejer är ju helt klara, och Linus grejer är klara (förutom typ en dator och mobilladdare) och mina saker är nästan klara. Det är typ omöjligt att packa allting klart, man använder ju fortfarande massor av kläder som man kanske vill ta med sig.
 
Såhär ser det ut just nu på soffan
För att försäkra mig om att inte glömma typ "viktiga saker" som jag gjorde sist då jag packade klart med värkar så har jag köpt engångs tandborstar till både mig och Linus. Så skulle jag måste packa klart med värkar som sist så får jag nog med mig allting iallafall :)
Och det här är bebishögen ♥↓
Den får ha med sig ungefär likadana grejer som vi hade med Alfons. Jag har tagit en filt, en bebismössa, en onsie, 2 pyjamasar, 2 bodys, 2 byxor och 2 par sockar + ett paket blöjor och våtservetter. Vi hade något liknande med oss när Alfons skulle födas. Då hade vi också en overall för hemfärden, men den hoppar jag över denna gång - har istället tagit med onsie i velour, sedan ska bebisen såklart ha mössa och filt när vi går till bilen med babyskydd för hemfärd.

Precis som när jag var gravid med Alfons så har jag haft en fyll-i-bok om graviditeten och på sista sidan så har vi bett vänner och familj att gissa när dom tror bebisen ska komma, vad det är för kön, vikt och längd. Blir spännande att se om något får några rätt. Här är gissningarna hittills ↓
Denna gången är det dock väldigt många som gissar på flicka, fast jag skulle egentligen vilja ändra min egen gissning - jag börjar misstänka mer och mer att det är en lillebror i magen, men nu har jag gissat på flicka så det får stå kvar.
Denna gång är det också betydligt fler som faktiskt tror att jag kommer gå över.
 
Är det någon av mina läsare som skulle vilja gissa, lämna en kommentar isåfall!
Lite information - vi är beräknade 15 september. Men Alfons gick jag över 15 dagar och han vägde 3980g och var 52cm lång.
Cassandra

Tror på en pojke den 15 september, 3580 gr och 50 cm lång :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress