Sandra Norman

Den nya vardagen
Som alla säkert redan har förstått så är vi hemma från BB och har startat våran nya vardag med två små barn. Än går det ganska så bra, men visst gruvar jag mig lite inför att vara ensam med dem båda när Linus börjar jobba igen - så jag passar på att njuta av att han är hemma.
 
Och med Alfons går det bra också tycket jag. Samma kväll som vi kom hem var det lite jobbigt för Alfons och han bröt ihop när Linus höll i Milja, men det var också förståeligt eftersom vi varit borta i 2 dagar och kommer hem med en annan liten skrikande bebis.
 
Nu är Alfons mer med på att Milja finns till, och han är snäll med henne. När han inte ignorerar henne så går han faktiskt fram och pussar på henne och petar lite på henne - och här om dagen så gav han sin finaste leksaksbil till henne - så han måste ju tycka om henne litegran iallafall ♥
 
Milja hon hänger med också, fast är inte sådär överdrivet närvarande. Hon ammar, ammar, ammar och bajsar, bajsar, bajsar och bortsett från det så sover hon jävligt mycket också. Och det tycker jag är väldigt trevligt faktiskt! Hon sover mycket på dagen, och bättre och bättre för varje natt. Hon vaknar ju och äter på natten, men annat hade jag inte räknat med. Har det dock lite trixit med kläder eftersom jag som inte köpt någonting, och vi har inte sådär jätte mycket kläder i storlek 50, tur vi har tvättmaskin iallafall så det funkar :)
Och en förlossningsberättelse kommer någon dag också - måste bara ta mig tid och skriva den!
Cassandra

Alltså hon är ju helg bedårande! Jätte söt 💕

Svar: tack då mycket 😘💗
Sandra Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress