Sandra Norman

Solen var på besök igen
Igår var det riktigt härligt ute, faktiskt. Solen var på besök en dag fast den inte skulle det enligt väderleksrapporten. Nu är det dock mulet och har haglat till och från hela dagen, det skulle tydligen inte vara nå bättre väder imorgon heller.
Men igår så kunde vi vara ute på förmiddagen och en liten stund på eftermiddagen. Alfons älskar verkligen att vara utomhus så när vädret blir såhär trist så är det mer än mamman som är missnöjd.
 
Nåja, idag har jag tagit ut skötbordet ur Alfons rum och flyttat hans spjälsäng dit istället. Jag ska nämligen försöka få honom att somna i sin säng i sitt rum. Jag hoppas verkligen att det går bra och att han inte gormar allt för mycket -  jag har verkligen inte energi till att strida hela kvällen.
Sova i egen säng är ju inget problem, det gör han ju redan, men vi söver honom i våran säng och flyttar sedan över honom till spjälsängen. Nu ska han ju somna utan att någon av oss ligger bredvid. Håll tummarna för oss!
Jag har ställt upp resesängen i vårat rum som backup ifall det går åt pipsvängen.
 
Den här lilla killen alltså - så mycket kärlek och bus som kan göra en galen ibland ♥
 
Lite nytt till sommargarderoben
Idag kom det ett litet paket med nytt till Alfons sommargarderob. Det var nämligen 25% på ett helt köp hos Lindex i fredags så jag kände mig nästan tvingad att klicka hem lite, haha!
Nä men Alfons behövde någon mer t-shirt, och någon mer tröja/kofta med dragkedja eftersom han inte ska vara i direkt solljus med kroppen. Sedan råkade det komma med en filt till bebisen också :)
 
Alfons har en filt från Lindex som han fick av min lillasyster när jag var gravid. Den filten var med till bb och den filten sover Alfons med varje natt, som en enorm snutte typ.
Vi vill såklart att bebisen också ska ha en sådan filt som bara är h*ns, alla andra miljader filtar vi har här hemma från när Alfons var bebis får bara gå vidare till nästa - men då har dom varsin filt som är enbart deras egen :)
Och igår kom det ett litet paket till mig själv. Det är inte sådär jätte ofta som jag köper saker som endast är till mig själv, men nu beställde jag ett nytt mobilskal från Caseapp, hittade en rabattkod på 20% och dem gör så fina skal - det fick bli ett till mig telefon. Nu har jag nog det finaste skalet ♥
Blir så glad av att se baksidan på telefonen, och det blir även Alfons -  det är ju en tjusig kille där bak ♥
Långhelg
Nu har det varit långhelg! Linus kom hem onsdag kväll och var ledig torsdag och tog ledigt fredag också! Även om vi inte har gjort sådär överdrivet mycket saker så har dagarna bara sprungit förbi.
I Torsdags så lämnade jag Alfons med Linus och åt på restaurand Afrodie tillsammans med Emelie, Linn och Malin. Det var riktigt trevligt tycker jag, inte lika stelt som när vi fikade för någon vecka sen. Vi åt iallafall en god bit mat, pratade nutid och gamla minnen. Eftersom jag bara fick vara Sandra och inte bara mamma så kunde jag till och med njuta av varm mat ♥
 
Vi har även blivit bjudet på grillat av våra fantastiskt fina grannar, och kvällen avslutades med ett parti finans. Jag kammade hem sista platsen, och igår när vi körde finans igen så kom jag nog sist skulle jag tro. Haha! Jag har inte haft någon spellycka denna helg.
Alfons har även fått testa på studsmatta tillsammans med Lykke och Ailin och det verkade som han tyckte det var roligt, men lite läskigt kanske när balansen försvinner hela tiden.
Linus han har börjat snicka på mitt "staket" med grind för att kunna stänga in Alfons på altanen - dock tog det slut virke så det bygget står lite still just nu. Men hurtig som han är så började han att bygga en eldstad istället. Eldstaden är nästan klar nu, men det ska ju bestämas en plats till den, och bänkar ska byggas osv. Det kommer blir toppenbra på baksidan av huset, och vara så mysig att sitta där och elda och grilla en korv :)
Mina fina killar ♥
 
Idag är det även morsdag - den andra för mig faktiskt. Jag fick ett paket på sängen med en berlock till mitt Thomas Sabo armband :) Grattis till min egen mamma och alla andra fantastiska mammor där ute!