Sandra Norman

tisdag 170131
Tänkte titta in här och skriva lite snabbt. Det händer inte speciellt mycket just nu och jag har fortfarande problem med katarren. Ska man se någonting positivt med att konstant ha ont och knappt kunna äta någonting så är det ju att jag har gått ner 4 kilo på två veckor - det är ju alltid någonting.
 
I lördags hade vi lite kalas här hemma, för min mamma som fyllde år i onsdags. Så mamma, micke, morfar, inger, jag, linus och alfons åt tårta först (alfons åt klämmis) och sedan bjöd vi på middag som blev gräddstuvad älgskav med mandelpotatis. Riktigt gott och riktigt trevligt :)
 
Jag fick även blommor av min fina Linus i fredags ♥
Och vet ni vad, i helgen så får vi nog en ny granne. För då skulle jag tro att Inger har tänkt föda ut den här bebisen :)
 
Och Alfons har nu börjat kunna stå själv utan stöd. Han är dock lite feg och sätter sig gärna när man släpper, men ibland så står han stadigt i flera sekunder innan han kommer på sig själv och sätter sig. Lilla killen håller på att bli så stor.
Nya kläder till Alfons

I veckan kom det ett paket från Kappahl med nya kläder till Alfons i storlek 74 som vi sakta byter över till - mest när det gäller byxor. 

Men jag upplevde inte att det fanns så himla mycket byxor från newbie kollektionen nu, mycket fanns inte i storlek för det är gamka kläder och mycket var med hängslen - och vi har så mycket hängselbyxor. 

Men fick iallafall ihop ett gäng med kläder till honom. Detta blev det:

Jag ska försöka hålla utkik på Kappahl om det kommer släppa några nya byxor inom en snar framtid. Men Alfons klarar sig nu iallafall, och det är ju huvudsaken :)


Fina Inger med bebis nummer 4
Har jag skrivit något om att min fina (och bästa) vän Inger är gravid igen? Om inte så väntar hon nu sitt fjärde underverk som beräknas komma i början av februari.
Förra helgen så for vi iallafall ut en liten sväng så jag fick fota hennes mage. Jag fotade ju även när hon väntade Ailin för två år sedan.
 
Dock hann ljuset bli så dovt och det var ganska kallt ute, det resulterade i att det inte blev så många bilder. Men jag är nöjd med några och jag hoppas Inger kan komma att tycka om några stycken. Annars får vi skynda oss att ta nya bilder :)
 
Jag bjuder på tre bilder ♥