Sandra Norman

Stolt och slut mamma
Igår var det en riktigt bra dag må jag säga ändå. När jag väckt Alfons på morgon så trodde jag det skulle bli en jobbig dag då han inte alls ville sammarbeta när vi skulle klä på oss och äta morgonflaskan.
 
Jag brukar bära Alfons till dagis (vi bor på samma kvarter) för att han vägrar hålla mig i handen, men jag tänkte "äh jag testar och ser om det funkar idag", och ja - han höll mig i handen hela vägen till dagis. Sedan gick jag hem igen och passade på att städa och sånt där nödvändigt ont. Skurade toaletten nere, dammsög och skurade nedervåningen, städade i garaget och förrådsdelen, deltog i ett webbinarium och storhandlade på coop.
När jag hämtade Alfons igen så hade han ätit upp all mat vid lunchen och inte spottat ut någonting, och sedan hade han sovit drygt 1h40min i vagnen - så duktig! Och när vi gick hem så höll han mig i handen hela vägen hem, stolt mamma
Men i och med att jag höll igång så mycket och inte vilade när Alfons var borta så fick jag ju veta det under eftermiddagen och speciellt kvällen. foglossning från h-vetet och nervkläm..
 
Och den här lilla busungen, har gått och blivit omöjlig att fotografera. Han sammarbetar inte många sekunder när man tar fram kameran :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress