Sandra Norman

Lampan Charlotte ♡

Idag var jag på Coop och hämtade ut ett paket från Mio som innehöll en efterlängtad bordslampa! Jag har velat ha den till hallen på övervåningen så länge men snålat då jag tyckte den var dyr.
Men förra veckan låg jag vaken efter en amning på natten och såg att Mio hade 20% på alla lampor - jag slog till och klickade hem den!

Hur fin är inte denna lampa? ♡
Nu är det bara den där hemnesbyrån som ska köpas och en ny hissgardin till fönstret, sedan är det fördigt här uppe också!

Newbie by Kappahl

Vi var ju som sagt i Umeå i helgen och påväg dit så stannade vi i Skellefteå för att handla på kappahl. De var nämligen så att jag hade ett presentkort på Skellefteå city som bara var giltig till 1 oktober, så valde att handla upp det, sedan hade jag en rabattcheck på 100 kronor hos kappahl + att de hade 25% på alla byxor.

Här är kläderna som vi köpte iallafall, jag är väldigt nöjd! De är storlek 68 som är nästa steg för honom, han kommer vara så tjusig!:)

Delade upp kläderna på två bilder. Gissa vilken som är linus val och vilket som var mitt. Vi har valt olika kläder :)

Väl i umeå så handlades de litegran också. Bland annat en vit trappgrind till övervåningen, en haklapp från BabyBjörn, en resesäng, en hylla+lådor+kuddar på ikea, en lightbox på MiniMe. Ja de var nog det tror jag :)
De mesta är ju till Alfons som ni kanske märker, hehe! Men nu är de snart färdig handlat till hans rum. Är bara gardin och taklampa kvar!

Fina gudmor

Igår när jag, Linus och Alfons kom hem efter en biltur så hängde det en påse på dörren - Jag visste nästan direkt vem som hängt din den.
I påsen var det en jätte söt body från Name it till Alfons, de var nämligen hans gudmor som handlat till honom ♡ De är nog så att Inger är en bättre gudmor än vad jag är, känner verkligen att jag har valt rätt!

Just nu är vi i Umeå och ska vara här hela helgen och hälsa på, shoppa och njuta. Handlat lite kläder på Kappahl idag men det visar jag när vi kommit hem så jag kan ta några foton.

Förresten så har vi köpt ny bil idag också, den hamnar i våra ägor nästa vecka. Linus ville verkligen byta bil och har ju faktiskt velat göra det ganska länge, och han har även den största rösten i frågan, så med mitt godkännande så får jag säga Hej Touareg och Hejdå Passat :)