Sandra Norman

Den berömda dagen..
Nu är den här berömda dagen här, men jag tror inte att bebisen i magen har uppfattat vilken dag det är, för än så länge finns inte ett enda tecken på att det är nära ens. 
Jag har inga förvärkar, inga sammandragningar, slempropp och allt annat sitter kvar. Det verkar som att bebisen också har tänkt stanna kvar lite längre. Usch vad jag längtar tills det är dags ♥
Jag som verkligen har väntat på det här datumet, jag hade gärna velat slippa vänta ännu längre. Men man brukar väl säga "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge".
Har dock fruktansvärt ont i bäckenet och blygdbenet idag, men det började redan inatt och beror nog på att jag hade full rulle igår. Hann köra 4 tvättmaskiner, målade om en skåpslucka i köket, renbäddade i sängen uppe (inte det enklaste med ett kingsize täcke), flyttade spjälsängen från barnrummet till vårat sovrum, dammsög över och nedervåningen, dammtorkade övervåningen, skurade toaletten uppe och bar bort vaggan och täckpappret från vardagsrummet. 
Idag har jag dock inte gjort lika mycket, tog en fika på Hans på hörnet med lillsyrran och gick ett varv på marknaden. Tror inte jag klarar av att göra så himla mycket mer heller. Varenda rörelse ömmar.. 
liamochmelvin.blogg.se

Jag förstår precis hur det känns! Man vill bara att miraklet ska komma ut. Men när bebisen väl är ute går ju alltid så himla fort... Lycka till när det är dags för förlossning! :)

Svar: Hoppas verkligen att det går fort och kommer igång snart :) Tack så mycket!
Sandra Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress