Sandra Norman

Bildserie
Det är inte alltid lätt att vara liten. Tänkte fota Alfons i soffan uppe, men eftersom han inte riktigt kan sitta upp själv utan att någon håller i honom så började han sakta med säkert tippa medans jag fotade.
 
Vilken himla tur att han är en glad liten fis den här Alfons ♥
 
Leverans av nya innedörrar
Nu är det dags för det här huset att få sig nya innedörrar och dörrkarmar. Idag kom det nämligen 7 nya dörrar, 4 dörrkarmar och nya beslag + handtag.
 
Jag är så taggad på att få upp det nya dörrarna, speciellt på övervåningen där det i dagsläget är bruna dörrar och dörrkarmar. Dessutom så har vi inga lister runt dörrarna uppe, för dom plockade vi nämligen ner och slängde när vi tapetserade övervåningen och lade golvet. Nu kommer det nog kännas mer klart och fint där uppe, även om det saknas massor med inredning i hallen tillexempel.
Nya dörrar kommer verkligen att bli ett lyft hela huset :)
Som ni ser så har vi valt att köpa spegeldörrar, med tre speglar på varje.
 
Dock känner jag mig lite lätt tjörmig över att dom kom tidigt i morse och dessutom inte hjälpte till. Linus ringde typ halv nio och sa att dom var 30 min bort ungefär. Jag lyckas ta mig upp ur sängen utan att väcka Alfons (han sover bredvid mig om nätterna), sedan går jag ner och väntar. Han kommer först efter typ 55 minuter och när jag skrivit under så far han bara..? Där står jag med en pall på gården med dörrar och tillbehör som har en totalvikt på 143 kilo. Tack?
Efter lite stånk och stön så lyckas jag få in allting i huset, och jag får skratta mig lycklig över att Alfons aldrig vaknade medans jag var ute, annars vet jag inte hur lång tid det hade fått ligga kvar utomhus.
Förberedelser inför sommardop
Nu har förberedelserna inför Alfons dop börjat. Vi har skickat ut alla dopinbjudningar, och börjat få in svar också. Och jag har handlat servetter och dekoration till fikat. Har även kollar runt bland olika doppsalmer. Jag och Linus hade en gemensam som var på båda våras dop (tryggare kan ingen vara) så den tänkte vi ta, och sedan har jag någon kandidat till, men har inte bestämt mig än.
Ska även skriva inköpslista för det jag ska baka, kaffe, saft, bitsocker och ett vete/gluten/laktosfritt alternativ. Och ansvaret för smörgåstårtan, det har jag lagt över på Linus, så vi får se hur det går :)
Idag kom paketet från Barnkalaset.se
Det innehöll 10m vimplar, serpentiner, ballonger och strössel+muffinformar. Jag hade tänkt att det mesta ska gå i samma färg, så långt som det går. Men servetterna fick gå i en ton mer åt mint eftersom det blev mer än dubbelt så billigt (ja jag vart snål),
 
Men jag tror det kommer bli bra hur som helst. Måste även fixa något fint till Alfons som han kan ha på sig efter cermonin. Tänkte visa er framsidan på våran dopinbjudan som vi beställde från Optimalprint.
Är det någon av mina läsare som ska ha dop inom en snar framtid eller som har haft dop och kanske har tips/ideer att dela med sig av? :)