Sandra Norman

Ingers möhippa
Efter fixande och planerande så startade jag lördagmorgon med att tömma bilen på grejer, snöra in min egen väska och sedan började jag plocka upp folk på olika adresser. Slutadressen var hos Inger där vi allihop gick in med en packlista och kläder till henne, det var dags för möhippa! 
Hon fick ta på sig dräckten vi hade med oss, och packa en egen väska för att göra olika grejer. 
I bilen åkte ögonbindel på och vi började köra mot Skellefteå, och väl framme körde vi två timmar inne på Boda borg med en massa hjärngympa, fysisk akivitet och skratt! (måste tillägga att det är sjukt svåra banor, haha).
Klara på Boda borg hade Isabell köpt pizza och vi satte oss i bilen för att förflytta oss till nästa destination. Inger fick sitta bak med ögonbindel och käka pizza, ja vi andra åt såklart pizza också. 
Efter ett bra tags bilåkande gled vi in på Ica parkeringen i Lycksele. 
Vi hade planerat in det så bra att vi valt marknadshelgen så det kryllande av människor. Nu var det Ingers tur att börja göra uppdrag, så vi gjorde i ordning uppdragen (i form av små lappar i hjärtformade ballonger) och gick mot marknaden. 
Tror hon mest tyckte det var hemskt i början med efter ett tag så börjad hon slappna av mer (kan bero på alkoholintag) och Inger fick bland annat sjunga för en, krama en annan, göra marsmellowsutmaning med en, be om relationsråd per post av två stycken, försöka ragga upp några som kunde offra lappen bak på sina kalsonger, frågesport med en osv. Mycket roande för åskådare ;) 
Efter uppdragen begav vi oss till Hotell Lappland för incheckning och bad/bastu för de som ville. Senare på kvällen begav vi oss till Golden bar för en god middag och sedan tillbaks till hotellet där vi lekte "Med andra ord" ganska länge innan det blev förflytt till puben och dansgolvet. 
Inger blev fullast av alla vilket innebär mission completed √ 
En helt okej hotellfrukost dagen efter och sedan utcheckning och hemresa med ett bakis gäng!
 
Bruden i sin snygga utstyrsel
Marsmellowsutmaningen - Ena matar för fullt medans den andra är nära att kräkas
Raggar kalsonglappar
Incheckning - Och nej vi skulle inte flytta dit
Mys på hotellrummet. 
 
Tyvärr var jag inte så aktiv med kameran:)