Sandra Norman

Morsdagstårta - grädde och jordgubbar
Gjorde en morsdagstårta till min lilla mamma iår. 
Vart dock inte så komplicerat med fluff fyllningar etc. eftersom det inte får bli för sött, då kan hon inte äta det då hon är gastric bypass opererad. 
Så jag gjorde det enkelt för mig och gjorde bottnarna enligt "Tre lika delar" receptet, sedan smetade jag ut ett tunnt lager hallonsylt, strödde blåbär och björnbär över, och på andra lagret blev det vaniljkräm. 
Täckte tårtan med grädde och färska jordgubbar. Enkelt och gott! :) 
 
kvällsöppet
I fredags var det en seg dag på jobbet kan jag meddela. Inte bara de att jag försovd mig, jag var trött nästan hela dagen. Men den gick bra att köra hem till Arvidsjaur iallafall och det var även kvällsöppet i Arvidsjaur så gick på lite affärer med Linus och kollade efter någonting att ge mamma på morsdag. Hittade dock ingenting till henne, enbart saker till mig själv, som vanligt. Haha!
 
Hittade två plastmuggar från SagaForm med sugrör. Sådanna jag har letat på nätet, men nu slapp jag beställa! Två stycken fick följa med mig hem istället :)
Gjordes inte så mycket mer den dagen. Lördag gjordes inte heller så mycket. Jag fixade grejerna till fästet för parasollet som ska vara på balkongen, och även morsdagpresenten. Och på kvällen var vi hos min mor och spelade kort osv. 
Och idag, ja då har vi vart i Piteå med svärfar som har startat om hjärtat igen. Allt gick bra, sp bara att hålla en tumme på att det håller i sig  nu! Dock blev det inte så mycket shopping för min del då de flesta affärerna har stängt på söndagar. Men lite mer Bed Head schampoo & balsam blev det iallafall + självutlösare till systemkameran!
 
 
Halvhurtig promenad
Fick till nån halvhurtig promenad igår. Gick först en lunchpromenad under arbetstid på ca 30 minuter. Sedan en till promenad kring 6-7 tiden på 1h.
Ganska skönt att röra på sig litegran och göra någonting annat. Fick iallafall ihop mina 10000 steg + lite till utan problem!
Och idag är det fredag, vilket innebär hemgång, och mys med älskade Linus! ♡


Väntar bara på att denna arbetsdag ska ta slut så jag får köra hem till Arvidsjaur, men dagen blev ju lite kortare iallafall. Jag kan med lite skämmskänslor tala om att jag försovde mig imorse, jag slog nämligen upp mina bruna kring 8.30 men börjar jobba 8.
Men då är de bortgjort, då kanske jag inte försover mig något mer i sommar :)