Sandra Norman

kan ja klarat? klart ja kan'
Nu jäsikens ska vi se om jag klarar av det här! Jag pratar förstås om grillning. Jag vart så sugen på grillat, äger ej en grill och är kass på att starta grillar. Så ja ha köpt 2 engångsgrillar nu (köp man bara en så är den alltid dålig), och ska marinera nå kött.
Sist jag gav mig på att grilla själv så hade vi en klotgrill + engångsgrillar. Det slutade med att jag sprang i trapphuset med grillen igång, satt på balkongen med paraply, fick ingen fart på grillen, eldade upp allt mitt armhår, fick sinne på engångsgrillen (som var min backup), och satt och grät på balkongen tills min dåvarande partner kom hem och fixade allting åt mig.
Skillnaden denna gång är att jag har TVÅ grillar, mer tålamod, och en inställning om att jag ska klara det själv! Hur svårt kan det vara egentligen?
Håll tummarna för mig! :)

Annars då? jo idag har jag bara hängt hemma hos Inger med hon och Ailin, druckit kaffe och surrat. En helt okej dag, känns dock konstigt att gubben inte är hemma..

Men jag fick ju gå runt och prata med den här godingen! :*
omplanering
När det inte blir som man tänkt sig så får man försöka göra det bästa av det som går. Planerna för helgen var att Linus skulle komma hem igår, tillsammans med sin mamma som skulle spendera helgen här i arvids med oss, sedan skulle vi på Ikea på lördag, men så blev inte fallet. Blev någon form av panikjobb för gubben, så han kom hem sent igår från umeå, och for tidigt imårse till luleå, och kommer kanske hem imorgon.
Och med det gör jag? inte mycket för tillfället, första fredagen jag är helt ensam (minns int när det hände sist), jag tittar just nu på Svensson Svenssin i nöd och lust, har ätit lite ost och kex. Och ska försöka hålla mig vaken för att skjutsa robin och kompani när dom är less på Laponia.

Vart inte en så ösig fredag, men det är ju alltid någonting. Men jag hade hellre haft min gubbe hemma!
Norrsken Arvidsjaur 2015-03-21
När jag körde hem från jobbe för drygt 1,5h sedan så var det ett fantastiskt norrsken som dansade över himlen. Klart, starkt och vackert! Så jag tänkte "nädu, denna gång ska det inte hinna försvinna" så jag körde med firmabilen till lägenheten, (eftersom jag kör förbi mig själv påväg hem) sprang upp och hämtade kameran och skyndade mig ut på Arvidsjaursjön igen, men påväg ut mot sjön så försvann skenet som en fjärt. 
För när jag körde genom Ringlet var det som en explotion på himlen, det var som en "knorr" längst ut på norrskenet som bara brakade ut i massa olika färger. Så otroligt vackert och framför allt fränt. Men han jag få det på kort, nej!
 
Det var yttepytte lite kvar när jag kom ut på sjön som jag han fota, men i och med att det inte var lika starkt som innan så vart det inte så bra på korten. Och efter att jag knäppt några foton så körde jag upp på Lillberget i hopp om att jag skulle kunna se någonting därifrån, men samma där, dock sämre. Det var som en "svag bris" över samhället. 
Men jag delar med mig av det lilla jag fick med, som var sämre än sist jag knäppte på norrsken.