Sandra Norman

Sommarshopping för garderob och hem
Då var helgen i Umeå över och jag har haft det jätte trevligt som vanligt :) 
Lördag gick vi på stan med svärmor och handlade grejer, sedan var vi och tittade på en stuga som svärfar har köpt som ska flyttas till Högås, och på kvällen så vart det grillat, och även Linus bror var med. Gott och trevligt :) 
Och igår så fortsatte shopping ytterligare då jag inte han in på alla affärer under lördagen, och dagen avslutades med en god middag och jordgubbar till efterrätt. Vi var väl tillbaks i arvidsjaur just före 22 på kvällen, och avslutet på helgen gjordes i sängen med mys framför den senaste Johan Falk filmen. En toppen helg med andra ord ♥
 
Tänkte dela med mig lite av shoppingen också, here comes the boom
 
De vart en rosa tunika Isolde (dea axelssons), en tunika till Vera Moda (nicolina?), en t-shirt och trosor från Gina Tricot, en bh från h&m, och även ett par jeans/leggings Dr denim från Carlings + en tunika från indiska. De två sist nämda är ej med på bild. 
Ett par somriga skor med kilklack på 50% rea och ett par "promenadskor". Båda inköpta från Skohuset (totalt 375 kronor).
 Och lite mer grejer från Expo. Ett par gardiner till köket, en prydnadskudde till vardagsrummet, kuddöverdrag till sovrummet, halkmatta till sovrummet, slickepott + bakformar, två glasburkar till köket, en keramikkniv, ett turkost ljus till vardagsrummet med doft av päron, en tangle teezer hårborste (återkommer om hur denna fungerar med tjockt hår). Och ej med på bild är en ny toalettmatta + duschtvål
Och detta fick jag till köket av min snälla svärmor ♥ En kökshandduk, ungsvante, "grytlapp", En lång bordsduk, 4 löpare och 4 bordstabletter (likadana som löparna)