Sandra Norman

är en festis
Spenderat förmiddagen på Rävlyans lekland med en kaffekopp tillsammans med Linus, Inger, Ailin, Mattias och Ida-medans William hade sitt 6års kalas med några vänner. Inte alls så farligt att fördriva tiden där med kaffe och gott sällskap, dock vart man inte så sugen på att leka med barnen då de inte fanns såå mycket "lek yta" om jag säger så, man får mer sug av att springa runt och busa med kidsen när man är på Leos lekland :) men man kan ju inte förvänta sig att utbudet ska vara detsamma i lilla arvidsjaur, men visst har dom yta dom skulle kunna utnyttja med mer lekgrejer. Men de är ju något ägarna själv måste komma på :P

Efter rävlyan så har vi pantat nå burkar (från jobbet), sedan vart det middag med Inger och Mattias + kidsen, trevligt som vanligt! :)

Som ni ser har man det inte dåligt när man är med dessa godingar!
Och nu, ja då blire mys i sängen med gosegubben framför reprisen av Farmen!(:
skotertur
Idag vart det iväg på en skotertur med gogubben och svärfar. En sväng upp till Hornliden, ända upp till toppen (aldrig vart ända till toppen). Riktigt fin utsikt, strålande sol, men dock fruktansvärt blåsigt. Så vi åkte ner en bit där de va ilä och drack nalta kaffe och fika någon smörgås, en toppen mysig dag med andra ord.
 Och nu på kvällskvisten ha vi vart hos Inger och Mattias på en kaffe och lite surr, och eftersom vi fastnade där (som vanligt) så kikade vi även på mello. Inga höjdarlåtar, tyvärr.
Men nu ids ja int skriva mer eftersom jag bloggar från plattan, grymt jobbigt tangentbord..
weekend has come, i see u again
snart är det helg för mig med gott folk! Har en halvtimme kvar sen är det 2 kvällar av ledighet, sköönt! :)
så whatś new? inte överdrivet mycket iallafall, har blivit förkyld och arbetat två kvällar med feber, men man är väl stålkvinnan eller nått, haha! Och igår var jag på arbetsintervju för ett jobb som jag verkligen vill ha, och skulle jag få det så kommer de va en riktig utmaning, så håll alla tummar där ute! :)
Idag har jag och Linus vart och käka lite tårta hos Inger och Mattias eftersom William fyller 6 år, fattar ni? 6 hela år, otroligt! tiden bara springer iväg..
Och igår fyndade jag på varuhuset. Har funnit ett ställ där med en turkos jacka+täckbyxor jag spanat in tidigare, de var då nedsatt från 1099kr till 550kr, men då kunde jag inte ha täckbyxorna, men igår när jag var in var priset ytterligare nedsatt med 50%, så jag tänkte "äh vafan, för 275kr får jag ju en fin jacka iallafall", så jag köpte det och väl hemma så tänkte jag "jag testar täckbyxorna igen för att se hur för småa som är", så jag testade, och gissa vad? dom passade, eftersom jag gått ner 9 kilo sen sist. Underbart! dessutom av märket Tuxer som jag har 2 andra fina jackor av. En riktigt bra deal! ;)

Ps. Jag har hittat mitt SNES jag trott varit stulet, awesome! lycka ♡