Sandra Norman

I´M ALIVE!
Jepp, som rubriken säger. Jag lever! :) 
Har vart en rätt så tuff vecka, fast mest psykiskt tror jag, haha! Halvjobbig feber måndag också, då låg den mest på 39 hela dagen, och på kvällen ville ja ha banan och bullens pilsnerkorv. Så tänkte "ah men jag tvär far på affärn och handlar", sätter mig i bilen och kör typ 10 meter för att upptäcka att jag har punka på höger framdäck. SURT! Var bara ställa sig i minusgrader och fixa skiten, tog väl ca 30 min innan jag ens kommit på affären, usch! Men händig som man är så kan man ju ta det, men kände mig inte så pigg. 
Tisdagen hade jag bara 38 i feber, men då blev hostan värre. Och igår och idag har jag vart feber fri, men har dock den där förb*nnade slemmhostan. Tror jag ska hosta ut allt jag äger och har i kroppen ibland, men förhoppningsvis sitter det inte i så himla länge. (Det jobbigaste med hela denna vecka har vart att sitta ensam hemma och bara vara tyst utan att prata med någon, psykiskt påfrestande, haha)
 
Förresten så var jag hos sjukgymnasten idag. Det var ju ett tag sen jag var där sist, nämligen i maj månad. Och nu håller vi på att undersöker mitt blodtryck som inte riktigt är som det ska. Så ska dit igen på tisdag och kolla och se hur det blir. Sen blir det att fixa mina matvanor igen och komma igång med motionen. Man kan ju inte ligga på latsidan hela livet!
 
Och imorgon kommer Linus hem igen efter en jobb vecka, då ska vi upp till Forsnäs och mysa på! :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress