Sandra Norman

stegar/sängbord
Igår köpte jag två stegar när jag var i Skellefteå med mamma, har tänkt köpa sådanna flera gånger men vart för snål. Men igår hittade jag två svarta på rea, halva priset. Så för att slippa ångra mig så slog jag till! :)
Så nu har jag två sängbord! Men än så länge är det lite glest på dem. Behöver köpa två sänglampor/bordslampor men det får vänta, plånboken säger stopp nu!Men jag har iallafall sängbord, de har jag inte haft innan, och jag kom undan med endast 198kronor :)
resumé av helgen
Då var jag hemma igen efter några dagar i Umeå tillsammans med Linus (som är kvar där eftersom han jobbar). Har haft det riktigt trevligt! Ätit god mat, shoppat, träffat trevliga människor osv :)
Och jag måste än en gång klaga på gps tanten i telefon som säger hur man ska köra! Imorse ställde Linus in tanten åt mig så jag skulle få köra inlandet hem, över Burträsk (som när jag körde dit), och slippa köra E4:an, för jag hatar det verkligen! Men tro ni int på fan att kärringen i telefonen guidar mig via E4:an liks förbannat? Och där är det ju som svårt att vända om, så de var ju bara ta den vägen till Burträsk..

Men jag tänkte visa lite av mina nya ägor från i helgen :)

Till mig själv har jag köpt leggings, underkläder, sängkläder, överdrag till prydnadskuddarna i sovrummet, två serveringsfat & 2 gästhanddukar

och på Netonnet blev det en antennkabel så jag kan se kanaler i sovrummet, och ett enkelt bak-kit. Var mest intresserad av Icing-pennan och silikonformarna :)

Och vi shoppade kläder till lilla Ailin (Inger kläckte förra onsdagen, vart ingen Harry). Hon kan dock inte ha dessa ännu då hon är ytte-pytte liten :)

Och allt detta då? jo det fick jag av min toksnälla svärmor! Ingen är gladare än jag :) det är en tavelram (ska byta bilder tror jag), ett par öljettlängder, två fina tjockbottnade kastruller, en vispskål, en fin itala skål och partylight ljus som är blåa och luktar riktigt gott + ljusgrejs med spegel i som kan stå eller hängas på väggen :)

Ja, jag har även handlat julklappar, nämligen 3 stycken! Men de är inget jag lägger ut här ;)
låt-tips
Tänkte lägga upp dagens låt, men det gick som halvdåligt då denna låt inte finns att hitta på youtube, tyvärr. 
Så jag skriver musik tipset till er istället så kan ni ju lyssna på den via spotify istället, för där finns den :)
 
Ni vet Albin, han som slog igenom med låten Din soldat (spelats mycket i sommar), feat Kristin Amparo, han har även släppt låten Moment 22 (syns nu i 3 reklamer), han har släppt en till låt, som faktiskt är riktigt bra!
Den nya låten heter Vilken jävla smäll. In och lyssna nu gott folk, den fastnar på hjärnan :)
Vilken jävla smäll - Albin ft. Kristin Amparo