Sandra Norman

2014-05-26
Hej! Och förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen. Jag vet att den vart kass, men det händer så himla mycket just nu så jag känner mig lite omtummlad. 
Kan ju börja med att säga att jag påbörjat min utbildning i Arjeplog på Transportyrelsen. Utbildningen skall strax vara klar, men jag känner inte att jag är redo. Har inte haft möjlighet att testa så mycket eftersom det har strulat (och gör fortfarande för mig) med det tekniska. Men det löser sig så småning om.
Jag kan även berätta att jag och Tommy kommer att gå skilda vägar och separerar snart helt från varandra. Jag har fått en ny lägenhet och ska bara skriva på kontraktet. Så för tillfället bor vi fortfarande med varandra, men jag är ju i arjeplog om veckorna och bara hemma på helgerna så det går rätt bra (än så länge). Blir nog bara fram till Juli. 
Passaten som Tommy satte igång till mig för att jag skulle ha en pendlar bil i sommar har börjat jävlas igen och kommer nog inte vara värd att laga, så jag är utan bil. Ska försöka klura ut hur jag ska göra fram till augusti. Om någon annan kanske har en bil att låna ut? jag får helt enkelt se om det löser sig för mig eller inte.. 
 
Såhär kommer iallafall min nya lägenhet att se ut
Nu gäller det bara att hålla tummarna på att någon kan ta våran 3a snabbt. 
Hej å hå
Imorgon ska jag till sjukgymnsten igen. Där har jag inte vart på 3 veckor och jag har skött mig riktigt bra. Bortsett från valborg (som var mitt i en vecka) så har jag inte ätit någonting sött på veckorna utan bara på helgen! Sedan har jag hållt igång med promendarerna riktigt bra också. Totalt på dessa 3 veckor så är det 3 dagar då jag inte har gjort någonting alls. Och det har varit denna vecka eftersom jag blev förkyld onsdag kväll och mådde inte alls prima torsdag morgon då jag vaknade. Men det har blivigt bättre och jag är tillbaks i träningen nu! Duktigt.
Tidigare var jag rätt så exhalterad över att få fara till sjukgymnasten imorgon. För då kommer jag få se om jag tappat något kilo eller om vikten är densamma. Men nu har jag mätt mig med måttband, och jag ser att det inte minskat någonstans. Så jag är nog tyvärr kvar på samma vikt än. Enda positiva med att måttbandet inte rört sig är ju att jag iallafall inte har gått upp i vikt! :) #manmåstejuförsökasenågotpositivt
 
´
Jag blir hellre sårad av sanningen än lever lycklig med lögnen.