Sandra Norman

Jäkla skit - sveda under armen!
Typiskt alltså, vet inte vad mer jag ska säga. Aj kanske också är passande!
Igår efter att jag duschat och torkat mig så tänkte jag att jag skulle köra en vända med Absolut Torr. 
Så jag tog fram och gjorde iordning duttflaskan och sedan applicerade jag det i mina armhålor. Det gick superbra och allt men någon gång inatt (just när jag somnat/höll å somna) började det småklia under armarna, men jag brydde mig inte mer om det, men det skulle jag ha gjort! När Tommy väkte mig imorse så hade jag skiiita ont under armarna, det sved och ömmade och var till och med uppsvullen och röd. 
Jag fattar inte?! Jag måste ju ha fått en allergisk rekation eller dylikt, men kan inte förstå varför. Jag har ju använt Absolut torr förrut utan problem. 
Det är redan mycket bättre men inte helt normalt där under. Först gick jag runt typ en timme? med våtservetter under armarna, sedan smörjde jag in mig med Helosan salva, men läste i bipacksedeln att man kan smörja med receptfri kortisonsalva om svedan inte ger sig. Så nu går jag runt med ett lager Hydrokortison i armhålorna! otuuur.
 
Enda skillnaden på gångerna jag använt är att jag tidigare använt den nya Absolut torr som är våtservetter. Denna gång använde jag flaskan med duttkork som funnits lite längre. Inte för att jag förstår vad det ska vara för skilland? Samma produkt ju, fast i en annan utstyrsel.
 
Vår jackan hem budad!
Budat hem en liten vår jacka såhär på kvällskvisten! Det blev en svart softshell jacka, oanvänd och fin så jag är mycket nöjd, än då länge! Jag brukare ju kunna ändra mig efter att jag fått hem och testat det, men jag hoppas jag är lite nöjd när den kommer som jag är nu! :) 
 
Men den skulle skickas med Schenker och det kommer ju ta ååååår, det tycker jag alltid det
gör med det bolaget. Jag är inte deras favoritkund direkt! 
Men förr eller senare kommer den ju dampa ner i mitt hem ♥
 
Tisdag 2014-03-18 20:04
Hallådär!
Allting är precis som vanligt i stugan, det har inte hänt något speciellt direkt. 
Jag har fortfarande snus upphåll (vill inte säga att jag slutat när de inte ens gått en månad) och jag går fortfarande på cambridge men det är bara till slutet av denna vecka, då börjar upptrappningen! Hoppas bara att dietisten tar tummen ur r*ven och kontaktar mig snart för det är över 1 månad sen jag skickade in uppgifterna hon behövde så.. 
Övrigt? Var på arbesförmedligen idag, inget nytt där direkt. Efter det gick jag till solariet och drog en vända i kärringgrillen :) 
 
Ja men förresten. Jag pratade med Jessica idag, blev bjuden till Piteå nästa vecka så blir nog att jag far dit Tisdag och far hem Torsdag. Ska bli så himla roligt! Saknat Jessica som en took, och sen får vi kanske hitta på något som inte är typ "dra raggen" i arvids. Ska se om det går någon bra bio, och kanske äta på något gott ställe. Lär bli great! :)