Sandra Norman

singing that melodi.
 Hejhej på er alla där ute. Idag är det en #hatarmåndagar dag igen, men det är ju måndag en dag i veckan så det är ju bara att ta det då. Men jag kan ju med häpnad säga att denna måndag vart riktigt bra!
Jag har inte försovt mig, kom i tid till Arjeplog, bara pratat med trevligt folk osv. 
Och jag kan även berätta att renoveringen av min nya lägenhet är klar! Känns helt underbart ♥
Mailade till Jonny imorse (han som sköter renoveringar åt a-hem) och toaletten var helt klar och alla tapeter var uppe på väggarna så det är klart när jag flyttar in till helgen. Så imorgon ska mamma kvittera ut nycklarna till mig så jag kan flytta in redan på fredag när jag kommer hem från arjeplog. Awesome!
 
Sen kan det ju vara så också att jag har bland det bästa kompisarna man kan ha (måste få skryta litegran), Är ju så att jag i princip "fått" min mamma gamla passat. Och den är inte städad på typ två år, full med hundhår efter Tyra plus att det var massa klister och skit på den efter dekaler som suttit på rutan. Och igår så bytte jag bil med linus, men bara denna vecka då såklart. Så jag tog hans passat till Arjeplog så tog han och Johannes min passat till älvsbyn. Och gues what? Dom har tvättat hela bilen, tagit bort all klister skit, och städat hela bilen invändigt. Hur rackarns snällt är inte det då? Så det gjorde ju denna dag tusen gånger bättre! Gullungar :)
 
Vad mer då? Ska jag berätta om min helg eller? För den har jag verkligen blandade känslor för. Fredag packade jag lite i lägenheten och sen var jag med Anna en stund på kvällen, kollade på Kenny Starfighter och garvade med en massa torrkött! Men lördagen?, Där packade jag också som en idiot i lägenheten, och sedan på kvällen blev jag bjuden på grillat, vilket resulterade i lite alkohol. Och med lite så är det en underdrift. Jag vart full som en jävla kyckling! Det är rent så jag skämms, så krogen varade kanske 20 minuter? sedan var det jag och buskarna, och större delen av natten spenderade jag inne med Herr Gustavsberg
Och igår var jag döende, fick nästan självmordstankar. Inte nog med att man skämdes och hade ångest, det kändes som att huvudet skulle explodera och ramla av. Men efter många om och men blev jag väl så gott som människa igen. Så packade ännu lite mer på kvällen och körden någon tvättmaskin. 
Så nästan hela lägenheten är nerpackad och klar för förflyttning. 
Men man brukar ju säga "Är huvve dumt får kroppen lida" och visst ligger sanning i de orden. 
 
#Fredagärenbradag
äntligen är det helg igen! Vilket i mitt fall innebär Arvidsjaur och packa ihop allt jag äger. Hoppas inte det tar så himla lång tid, men vem vet! Mamma skulle kvittera ut mina lägenhetsnycklar nästa vecka så när jag kommer hem Fredagen så har jag ett nytt hem, som bara är mitt! ♡

Och idag lyckades jag vakna riktigt i tid (klapp på axeln till mig själv), så eftersom jag började tidigare så får jag sluta 16.00
awesome! den där halvtimmen gör ganska mycket när man har en hemresa på 8 mil också :)

Men något mer än packning har jag inte inplanerat i helgen. Förhoppningsvis umgås med nå människor, och eventuellt kika förbi hos mamma. Inte sett henne på 2 veckor så de är väl dags kan man tycka ;)Och med den kloka sanningsenliga bilen så säger jag Trevlig helg! ♡
thinking out loud
Hello på er alla vänner jag inte känner :)
Vad ska jag berätta för er då mån tro? Jag har som inget direkt att berätta som kan tänkas vara intressant för någon annan än mig själv egentligen. 
 
Midsommar var riktigt bra, men det har jag ju redan berättat för er. Var i Linus mormor och morfars stuga i Stenbäcken, Vindelns kommun. Mer än mig, var såklart Linus och även Anna. 
Var där Fredag eftermiddag till Söndag förmiddag typ (eller vad man ska kalla 2-3 tiden?). Vi drack lite alkohol, grillade massa god mat, spelade kort, körde gigantiskt plockepinn osv. På lördagen var vi även in till Åmsele (turist som man är, haha), ville såklart se hur det såg ut där, och hur kyrkogården såg ut eftersom jag lyssnat på dokumentären "Åmsele morden" ett x antal gånger. Sedan var vi in till Lycksele och handlade nå Strepsils, och passade på att gå på torrköttsjackt. Efter att ha kollat 3 affärer kom vi över torrkött, och jises vilken besvikelse. Tacka vetja Arvidsjaurs renslakt. Det där var inget att hänga i taket. Min bit är då fortfarande kvar. Och dom som känner mig vet att jag klämmer en bit på mindre än 1h..
 
Mer då? Jo förra veckan ringde målaren från A-hem och undrade vart han skulle hämta ut mina tapeter, som jag såklart inte hade valt ut än. Så fick öppna kollektionen på datorn, välja där och sedan ringa upp honom så han kunde hämta ut det jag ville ha. 
Så det verkar faktiskt som att badrum och tapeter kommer vara klart i lägenheten när jag flyttar in. Känns ju helt underbart om allt är fixat på en gång :)
Så nu är det en helg till i 3an, ska packa som en idiot. Och nästa helg (alltså 4-5juli) blir det flytt till ny läggan, längtar som en tok ♥
 
Och angående min förkylning, den är tyvärr inte bättre än. Halsen är åt skogen så idag vart jag utplockad ur alla telefonpass. Så jag har suttit tyst och gjort handläggning hela dagen. Och ni som känner mig vet att jag hatar att vara tyst. Så jag kan tillägga att det vart en inre kamp hela dagen lång, höhö!
 
Och eftersom sommaren är på vift här uppe så får ni en vinterbild. Helt okopplat till inlägget. 
ps. Jag har senaste månaden gått ner 1kg i veckan. Hejja mig.