Sandra Norman

Jan. 26, 2014
igår kväll vart det utgång. Firade Anna som fyllde år förra helgen, så vart lite efterskott firande :)
Hade en super trevlig kväll, träffat vänner, vänner jag sällan träffar och nya vänner, underbart!
Började festen hos Anna, sedan for vi hem till Amanda (jises så fint och fränt hon har i sitt hem) sedan drog vi vidare till krogen! Men det vart en rätt så tidig kväll, tror Tommy hämtade mig vid ett. Men det var mest för att dom flesta for, vart tråkigt och kände mig nästan smått utanför? eller bortglömd? vet inte vad jag ska sätta för ord på det. Men jag var rätt så onykter så det var kanske likest? drack för mycket för mitt eget bästa, haha! :)

Så idag har jag inte mått hundra. Men ändå inte vart skit bakis. Kände mig fortfarande dragen vid 8 tiden då jag slog upp ögonen en stund. Somnade om och klev upp vid halv elva, då var det illamående pendlande med huvudverk men det försvann på eftermiddagen! :)


Tack för kvällen iallafall ♡
Radioactive cover
Om man då hade musikens talang. Jag är kung på att komma ihåg sångtexter och melodier och vilka årtal dom är från, men jag kan inte sjunga, jag kan inte skriva något eget och jag kan inga instrument. 
 
Men en del har verkligen gåvan. Alla har ju hört Radioactive någon gång. En riktigt bra låt med ett skönt tryck över, och då hittade jag denna video på youtube. 
Vilka talanger, helt gjort om låten och lagt in instrument som oftast ses som ganska "töntiga" och dom rockar det totalt. Kolla in det!?
 
 
 
frozt
Haft en riktig slöar dag, jises! Inte många knop gjorda men rätt skönt det med ibland. Tog en promenad till affärn iallafall! Tycker det är rätt skönt när det är kallt ute, så länge det inte blåser! :)

Har för övrigt sett filmen Frozen idag också, och den kan jag varmt rekomendra! Jag hade inte så höga förväntningar och dragit mig för att se den men gud så bra jag tyckte den var! Den slog mig med häpnad! :)