Sandra Norman

vår-promenad
Vaknade kring sju imorse när tommy for på jobbet och tittade på tv ett tag, somnade om efter 8 och vaknade igen just före elva. Tyckte de såg ljust ut genom rullgardinen så drog upp den och fick se klarblå himel och sol! Pressade i mig en macka snabbt, sedan fattade jag tag i headsetet och begav mig ut på en prommis! Har man möjlighet att vara ute när solen visar sig så tycker jag att man ska he sig ut också. Den är tittar så sällan fram här uppe, och den här årstiden!
Men nu äre ju rena påsk/vår vädret. plusgrader hela dagen också, underbart!
Jag hoppas det är exakt samma väder imorgon också :)

promenaden var då underbar! varmt, ljumna vindar, soligt, bra musik i öronen och ingen tid att passa! Var ute över en timme ♡ som sagt hoppas jag på samma möjlighet imorgon (fast alla andra trivs nog inte med blida i februari, men de gör jag^^)

Feb. 19, 2014
Haft en lång dag känns det som, men det beror nog på att jag klev upp halv sju och skjutsa Tommy till jobbet så jag kunde ta bilen resten av dagen..
For till sjukgymnasten klockan åtta, fick beröm (hör å häpna, trodde jag inte). Och när jag var klar där gick jag över till "pullhuset" och besökte min svärmor och marie, föredetta kollegor :) Surrade lite och drack en kopp kaffe. Sedan har jag inte gjort mycket mer, kikat på serier, druckit kaffe med Inger och gjort hemma gjorda biffar med potatis och hemmagjord brunsås. Lustigt att all matlagning från grunden skall ta sån j*vla tid?! efter 1,5h vid spisen är man ju int ens hungrig längre?!


Men nu ska jag på ica, köpa ett frimärke och posta ett brev! sen hem, hopp i duschen, inpacka håret, göra en annsiktsmask och sedan göra en tidig kväll. För jag måst tusan upp tidigt imårrn med, tvättiden börjar 07.00
Hur dum är jag som bokar en sådan tid kan man ju fråga sig själv, men jag har int ens svaret på det själv. Hur dum är jag?!