Sandra Norman

Love life
 
Love Life - John Mamann ft Kika
 
Riktigt bra låt tycker jag, och en refräng som man fastnar för. Den är väldigt vacker på detta språk, men har ni Spotify kan ni äåven gå in och söka på låten och höra den Engelska versionen.  Då är hela låten på engelska, men jag kan inte hitta den på youtube. Så ni får nöja er med denna :) 
Ny tv-bänk!
Idag införskaffades en ny tvbänk till hemmet, eller en ny gammal kan man kanske kalla det eftersom den kommer från Köp och sälj. Jag är iallafall jätte nöjd och det är ju huvudsaken. Enda negativa är att den är mindre än den nuvarande bänken vilket stället till det lite för mig eftersom jag har så rackarns mycket dvd filmer.
Men det blir nog bra i slutändran tror jag. Vi kan inte ställa till den och byta riktigt ännu då vi tänkt hänga upp tv:n på väggen men måste köpa väggfästen först, så när det väl är klart så blir det nog super tror jag! :)
 
såhär ser den nya ut!
 
"Toscakaka"
Här kommer recept på en chokladkaka med kokostäcke, eller Toscakaka som jag vill kalla det. 
 
Ingredienser:
Chokladkakan (botten)
175g mjukt smör
3dl socker
1 1/2 dl kakao
1/2dl ljus sirap
1 nypa salt (ca 1krm)
3 ägg
1 1/2dl vetemjöl
 
kokostäcke/Toscasmet
75g smör
1 1/2dl ljus sirap
3/4dl matlagningsgrädde
3dl strösocker
200g kokosflingor
 
1. Sätt ugnen på 175 grader. 
2. Vispa upp smör och socker så det blir vitt och krämigt 
3. Rör ner kakao, sirap och salt. 
4. Rör ner ett ägg i taget och vänd sist ner vetemjölet i smeten.
5. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsform med kant och fyll den sedan med smeten. (jag tog en springform 24cm i dm)
6. Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 30-35 minuter. Provstick med en sticka om den är klar, den skall vara lite kladdig i mitten. Låt kakan sedan svalna. 
 
Kokostäcke/Toscasmet
1. Smält smör, sirap, socker och matlagnngsgrädde i en kastrull och låt koka samman i 5 minuter. När det kokat samman tillsätter du kokosflingorna och låter det koka upp igen. 
2. Häll den färdiga toscasmeten över kakan och ställ in det i ugnen igen 10 minuter. 
 
Såhär blev min kaka.